reklama

Staraczki grudniowe 2012

Witam dziewczyny,

Rano w poniedziałek wyłączyli nam internet, :wściekła/y: co się okazało mój zapomniał zapłacić rachunku :angry: Myślałam że padne:crazy:

Zrobiłam prolaktynę i TSH wszystko w normie:tak:

Moja mam otworzyła sklep odzieżowy, także pewnie teraz będę jej musiała trochę pomóc. Właśnie próbuję stworzyć jakieś fajne ulotki:laugh2:

reklama
Góralka działaj :)

Annie - spokojnie kobietko, alez emocje wprowadziłaś! Daj spokój, molestowanie Twojego starego i świece nadwyrężające kręgosłup nie mogą pójśc na marne! :-) Jakby to powiedzieć - nie świruj :-)

annie świruj ile chcesz tutaj, a później będziesz spokojniejsza:) ja też trzymam za Ciebie mocne kciukasy:-)
góralka super że wszystko w normie, działaj teraz i molestuj swojego;)
kasiula zdrowiejesz coś już?

Ashlee - jak mi teraz nie przejdzie to ide do lekarza - bo to już trwa przeszlo 2 miesiace!! ciągle nawraca i nawraca, jestem "zdrowa" przez 3 dni i znów! A dzis taka słaba, ze jak poszłam na siłownie to wytrzymałam 15 minut i myślałam ze odpłyne! wiec, chyba mój organizm jest osłabiony przez to wszystko! A ty jak tam? tempkę masz przynajmniej na stałym poziomie! Ja nie czuje wogóle podekscytowania z okazji zbliżającego sie testowanka! Zrobie bo zrobie, z zasady, ale to wszytsko!

Annie - jak zafasolkujemy to się świrowanie zacznie ;)

a Kasiu ja zamiast spokojnie czekać to jak głupia w głowie myśli-"pójdzie w góre czy w dół, w góre czy w dół?" nie moge tego od siebie odpędzić, nie należę do osób cierpliwych, no co zrobić, zobaczymy jak to się wszystko poukłada, codziennie modlę się o cud

Emalia a Ty jak się czujesz?

I weź tu czlowieku sie nie przejmuj i nie myśl. dziewczyny zbliza mi sie owulacja bo i mokro, i zaczynam czuc uczucie pełności i zachodze przed chwilą do kibelka a tam ze śłuzem troche krwi:szok: a nigdy tak nie było i nie mam pojecia co sie dzieje. kobietki co myslicie , co to moze byc?

marcia a badałaś sobie szyjkę dzisiaj? bo ja czytałam że w czasie nadciągającej owu jesteśmy tam na dole niesamowicie mocno ukrwione i baaardzo łatwo jest o jakiś mały uraz

Nie, nie pcham tam paluchów bo boje sie infekcji bo mnie moja gin nastraszyła ale nigdy czegos takiego nie miałam nawet jak pchałam paluchy i powiem szczerze ze sie wystraszyłam.ciekawe czy to nie przez ta luteine w tamtym cyklu?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry