Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej dziewczyny! Melduje się i ja Marcia uśmiałam się romantyk:-) Annie ładnie temperaturka Ci powoli rośnie, oby tak dalej && Butterko będzie dobrze trzymaj się
Emalia ja się na wynikach takich nie znam, ale się nie przejmuj że dzisiaj spadła tempka, bo jutro może Cie zaskoczy tak jak mnie? Annie pierwsze jak zobaczyłam dzisiejszą temperature to sobie pomyslalam ze mi termometr cos szfankuje, ale boje sie ze jutro juz zacznie spadac na leb na szyje, wiec nawet nie chce narazie myslec o tym
Dzisiaj rozpoczęłam pomiary tempki w tym cyklu.
Kurcze mogłaby się któraś ze mną zgrać cyklem bo jakaś samotna się czuję
Wszystkie zaraz testują a ja na początku cyklu heh.
Miłego dnia dla wszystkich.
PS. Zakupiłam wdzianko na jutro będzie Walentynkowa niespodzianka.
W ogóle wczoraj byliśmy na śledziku u rodzinki to się trochę wystroiłam w kiecke itp
No i widać efekt na wykresie
Emalia - gdzie mierzysz tempkę? Bo jak w buzi to mogłaś mieć otwartą i się wychłodziła
Anulka- mierze na dole Pochwal się co zakupiłaś. Ashle- a ile tych "następnych" jeszcze będzie. Ja już mam dość. Wysiadam psychicznie. Annie- znalazłam na owu wykres prawie jak mój , a tempki jeszcze niższe i w 9 dniu mega spadek a potem zielona kropka. Ale nie wierze w cuda.:-(