reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
annie jak sie trafi na okazje to za 200-250 zł mozna kupic na allegro bo tak normalnie 400zł. ja swój to fuksem kupiłam bo za 200 zł z paczką patyczków które trzeba se dokupic a paczka patyczków kosztuje 150. wiec jest to drogie cholewstwo i na dłuższą mete wychodza astronomiczne kwoty. ale kupiłam teraz 60 patyczków które były wazne do konca stycznia za 80-90 zł z przesyłką i jestem super zadowolona bo mam zapas, nic sie z nimi nie stało przeciez to hermetycznie zapakowany patyczek , i działa bez zarzutów wiec jestem uzbrojona na kilka nastepnych cykli:-)

marcia no to rzeczywiscie drogi interes. Wogóle tych dzieci jeszcze nie ma a juz nas kosztują fortunę :-D

Kasia strasznie to dziwne dla mnie bo nie wiem czym może być spowodowane... :no:

Ja też nie.. no ale, u mnie standard ze coś się chrzani!

Własnie się dowiedzialam ze znajomi mego chłopa mają sie przeprowadzić do miasta w którym my urzędujemy. Jak do tej pory nie zafasolkuje, to juz widze abstynencję mojego! On sie cieszy, ja nie do końca!

Wróciłam cała i zdrowa :-D dostałam już kartę do odbijania obecności i szereg dokumentów, lekarz załatwiony i teraz czekam na telefon kiedy do pracy. U mnie @ zawitała :-p

U mnie to @ na bank, za dużo krwi...

Mozna mnie wykreślić z tabelki, albo przepisać na 11/12 marzec...

Dziewczyny, dzis wieczór miałam brac ostatnia dawke Duphastonu, chyba nie ma już sensu co??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry