marka1307
mama aniołka Michałka
no... annie , znam to uczucie , ja wczesniej zagladalam na wrzesniowki ale teraz jakos nie mam sily ... wiadomo ze jest jakas zazdrosc ale i smutek... a z drugiej strony czlowiek sie cieszy ze im wyszlo... ale to normalne reakcje...
kasiaczku - pewnie ze lepiej jak @ przyjdzie szybciej, jak ma juz przyjsc ... szybciej do kolejnych staran...
ja jak mialam owulke 10/11 luty to okolo 24 powinnam miec @@@ bo 14 dni po owulce jest @ no nie?? ale niewiem jaki bedzie nastepny cykl znaczy ilu dniowy , wiec trzeba bedzie strzelac heh... tylko jak ja mojego yno na weekend czasami mam:/ ostatnio byly swieta wiec 9 dni bzyku bzyk a teraz...
kasiaczku - pewnie ze lepiej jak @ przyjdzie szybciej, jak ma juz przyjsc ... szybciej do kolejnych staran...
ja jak mialam owulke 10/11 luty to okolo 24 powinnam miec @@@ bo 14 dni po owulce jest @ no nie?? ale niewiem jaki bedzie nastepny cykl znaczy ilu dniowy , wiec trzeba bedzie strzelac heh... tylko jak ja mojego yno na weekend czasami mam:/ ostatnio byly swieta wiec 9 dni bzyku bzyk a teraz...

oj wtedy miałam chyba jakąś burzę hormonów bo wygarnełam mu włącznie z tym że zacznę częściej listonosza wpuszczać do domu może on mi dziecko zrobi :-) wtedy mi wytłumaczył że on nie chce poprostu czuć na sobie takiej presji bo się całkiem zablokuje i nic z tego nie będzie. Dla niego już sam fakt robienia dziecka to ogromna odpowiedzialność a jeśli miałby jeszcze o tym myśleć to już totalna katastrofa...