reklama

Staraczki grudniowe 2012

Ja dzis mojemu powiedziałam, ze ze mną o tym nie gada! On, że nie umie na takie ciężkie tematy rozmawiać! To mu mówie, że gdyby nie forum to nie mialabym z kim, bo do siostry nie będe dzwonić i truć by sie denerowała i nie spała po nocach, mając małą córcię która i tak daje jej w kość! i mu mówie ze oparcia potrzebuje od niego a nie tylko w was staraczkach :)
A w dodatku, co to jest odstawić alko na chwile? no ja pierdziele, wywaliło sie kasy od ciula już na leki, badania, wizyty no to po co to pieprzyć jakims piwem za 3 zeta? zero kalkulacji i przedsiębiorczości w takim poczynianiu!

reklama
A co tu tak cicho?

czekam na dwie kreseczki, ktora tam miala testowac?
dziewczynki zycze wam udanych i upojnych walentynek:-D
u mnie to wychodzi centralnie owulka wiec fajnie by bylo poczac dzidzie w takie swieto:-)

Helloo:)

Ja dzisiaj od 6 nie mogłam spać i tak spontanicznie poleciałam do łazienki i sobie zatestowałam iiiii zobaczyłam upragnionego BLADZICHAA... jeszcze do mnie to nie dotarło i nie wierze do końca że to nie mój sen:
DSC_84592.jpg

A gdzie jest reszta?? Emalia i Nancy i ile dobrze pamiętam :tak:

U mnie dzisiaj masakrycznie dużo kremowego śluzu. Aż musiałam wkładkę założyć :baffled: Tempka taka jak przedwczoraj więc nie jest źle tylko że OwuFriend znowu mi przesunął owulację :no:

Dziewczyny jeszcze nie dziękuję, bo nie chcę zapeszyć...

Annie u Ciebie też ładna tempka się klaruję ( taka jak moja w 20d:)) mam nadzieję że pójdziesz w moje ślady:))

Pokazałam ten test mojemu, bo nie wytrzymałam(po za tym po mojej minie to by się domyślił) i mówię że mam dla niego prezent na walentynki:))
A jak już pojechał do pracy to mój syn do mnie z tekstem: mamo proszę braciszka chcę, proszę- a nic mu nie mówiliśmy, szok normalnie, zaczynam świrować:)) ale obiecuję się uspokoić :))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry