• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Kasieczek nie łam się, szczerze powiem że ostatnio często słyszę, że te które mają mega nieregularne cykle zachodzą szybko, a te co mają jak w zegarku to się męczą ileś miesięcy. Przykład - moja szwagierka. Nigdy nie wiedziała kiedy ma @. Przytulanki uskuteczniała tylko na podstawie śluzu, bo miała zawsze jeden taki dzień gdzie było go bardzo dużo. Zaszła za 3 razem.

Ale wierszyk wysmażyłaś!!!!!!!!!!!! Boski! Masz talent kobito! :D:D:D Dziękuję za ujęcie mnie w treści :D

Annie - ładna Walentynka :)

Marka - super wieści z wizyty! Dobrze że wszystko tam u Ciebie tak sprawnie hula bo można działać dalej.

Marcia trzymam kciuki za owu :)

Butter - gratulacje z powodu pracy!

Ashlee tempka super! Jeny dopiero zobaczyłam testa!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

Co do picia alkoholu przez facetów to u nas wyszło przypadkiem poniekąd. Mój ma średnie wyniki wątrobowe i przez to nie może za bardzo pić alkoholu. Więc jedno, dwa piwko w tygodniu max i tak od listopada, więc jest szansa że żołnierze skorzystali już na tym.

DZIEWCZYNY COŚ JEST NIE TAK U NASZEJ AVENSIS :(
"Nie ma serduszka. Ciąża nie rozwija się prawidłowo. W piątek powtórka USG, ale bardziej pro forma. Czekamy na samoistne poronienie albo szpital. Wszystkiego się spodziewałam, ale nie tego. Widocznie to nie czas na Juniora..."

Ostatnia edycja:
No jestem jestem. Nie chce sie chwlić żeby nie zapeszać , bo już raz tak było ,że widziałam dwie różowe jednego dnia a potem nic. Co prawda to już 3 dzień z rzędu jakieś cienie są ale same wiecie. Z czego się cieszę, to z tepki. Jak rano zerkłam to widziałam 36,1 a okazało się ,że to 36,7!!! A drugi pomiar ( wsadzony lepiej termometr) 36,8.:-D

Zrobiłam fotke tel i wysłałam przyjaciółce i mówi " no teraz to ja widzę bez przyglądania się" ale na kompie tak ładnie nie widać.

Ashlee- Gratuluje z całego serca. Piękny teścik .

DSC_0204 (Medium).jpg

Serio widzicie, czy nie chcecie mnie dołować? :zawstydzona/y: Ja wiem ,że to dopiero 25dc ale w sumie 9dpo więc faktycznie mógł już bladzioch wyjść. Ciekawe jaki będzie w niedziele o terminie @? Hmmmmm

A co gotujecie dzisiaj swoim połówkom ?

emalia , a jak sie patrzy na ten test , bo ja takiego nie robilam... nie ma co jezeli ty widzisz to teraztylko oserwowac Kochana:)
ja z moja polowica dzisiaj sie nie bede widziala :( za daleko:(

Emalia coś tam już masz a dalej będzie tylko lepiej :tak: ja mojemu wczoraj ugotowałam bigos bo sobie zażyczył.

marka to pozostaje Wam sex-telefon :-D:-D:-D

avensis biedna... może to pomylka... :no:

reklama
Emaila super :-) tak się ciesze widząc Twojego bladzioszka!
ale smutna informacja z Avensis:(( mam nadzieję że to jakaś pomyłka i wszystko będzie dobrze, moja znajoma też tak miała że powiedzieli że nie ma serduszka i że albo sama poroni albo będzie mieć zabieg, a później przed samym zabiegiem okazało się że wszystko jest ok i to wcześniej było pomyłką i urodziła zdrowego synka, który teraz ma miesiąc.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry