Kasieczek nie łam się, szczerze powiem że ostatnio często słyszę, że te które mają mega nieregularne cykle zachodzą szybko, a te co mają jak w zegarku to się męczą ileś miesięcy. Przykład - moja szwagierka. Nigdy nie wiedziała kiedy ma @. Przytulanki uskuteczniała tylko na podstawie śluzu, bo miała zawsze jeden taki dzień gdzie było go bardzo dużo. Zaszła za 3 razem.
Ale wierszyk wysmażyłaś!!!!!!!!!!!! Boski! Masz talent kobito!

Dziękuję za ujęcie mnie w treści
Annie - ładna Walentynka
Marka - super wieści z wizyty! Dobrze że wszystko tam u Ciebie tak sprawnie hula bo można działać dalej.
Marcia trzymam kciuki za owu
Butter - gratulacje z powodu pracy!
Ashlee tempka super! Jeny dopiero zobaczyłam testa!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Co do picia alkoholu przez facetów to u nas wyszło przypadkiem poniekąd. Mój ma średnie wyniki wątrobowe i przez to nie może za bardzo pić alkoholu. Więc jedno, dwa piwko w tygodniu max i tak od listopada, więc jest szansa że żołnierze skorzystali już na tym.
DZIEWCZYNY COŚ JEST NIE TAK U NASZEJ AVENSIS
"Nie ma serduszka. Ciąża nie rozwija się prawidłowo. W piątek powtórka USG, ale bardziej pro forma. Czekamy na samoistne poronienie albo szpital. Wszystkiego się spodziewałam, ale nie tego. Widocznie to nie czas na Juniora..."