reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Kasieczek nie łam się, szczerze powiem że ostatnio często słyszę, że te które mają mega nieregularne cykle zachodzą szybko, a te co mają jak w zegarku to się męczą ileś miesięcy. Przykład - moja szwagierka. Nigdy nie wiedziała kiedy ma @. Przytulanki uskuteczniała tylko na podstawie śluzu, bo miała zawsze jeden taki dzień gdzie było go bardzo dużo. Zaszła za 3 razem.

Ale wierszyk wysmażyłaś!!!!!!!!!!!! Boski! Masz talent kobito! :D:D:D Dziękuję za ujęcie mnie w treści :D

Annie - ładna Walentynka :)

Marka - super wieści z wizyty! Dobrze że wszystko tam u Ciebie tak sprawnie hula bo można działać dalej.

Marcia trzymam kciuki za owu :)

Butter - gratulacje z powodu pracy!

Ashlee tempka super! Jeny dopiero zobaczyłam testa!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

Co do picia alkoholu przez facetów to u nas wyszło przypadkiem poniekąd. Mój ma średnie wyniki wątrobowe i przez to nie może za bardzo pić alkoholu. Więc jedno, dwa piwko w tygodniu max i tak od listopada, więc jest szansa że żołnierze skorzystali już na tym.

DZIEWCZYNY COŚ JEST NIE TAK U NASZEJ AVENSIS :(
"Nie ma serduszka. Ciąża nie rozwija się prawidłowo. W piątek powtórka USG, ale bardziej pro forma. Czekamy na samoistne poronienie albo szpital. Wszystkiego się spodziewałam, ale nie tego. Widocznie to nie czas na Juniora..."

Ostatnia edycja:
No jestem jestem. Nie chce sie chwlić żeby nie zapeszać , bo już raz tak było ,że widziałam dwie różowe jednego dnia a potem nic. Co prawda to już 3 dzień z rzędu jakieś cienie są ale same wiecie. Z czego się cieszę, to z tepki. Jak rano zerkłam to widziałam 36,1 a okazało się ,że to 36,7!!! A drugi pomiar ( wsadzony lepiej termometr) 36,8.:-D

Zrobiłam fotke tel i wysłałam przyjaciółce i mówi " no teraz to ja widzę bez przyglądania się" ale na kompie tak ładnie nie widać.

Ashlee- Gratuluje z całego serca. Piękny teścik .

DSC_0204 (Medium).jpg

Serio widzicie, czy nie chcecie mnie dołować? :zawstydzona/y: Ja wiem ,że to dopiero 25dc ale w sumie 9dpo więc faktycznie mógł już bladzioch wyjść. Ciekawe jaki będzie w niedziele o terminie @? Hmmmmm

A co gotujecie dzisiaj swoim połówkom ?

emalia , a jak sie patrzy na ten test , bo ja takiego nie robilam... nie ma co jezeli ty widzisz to teraztylko oserwowac Kochana:)
ja z moja polowica dzisiaj sie nie bede widziala :( za daleko:(

Emalia coś tam już masz a dalej będzie tylko lepiej :tak: ja mojemu wczoraj ugotowałam bigos bo sobie zażyczył.

marka to pozostaje Wam sex-telefon :-D:-D:-D

avensis biedna... może to pomylka... :no:

reklama
Emaila super :-) tak się ciesze widząc Twojego bladzioszka!
ale smutna informacja z Avensis:(( mam nadzieję że to jakaś pomyłka i wszystko będzie dobrze, moja znajoma też tak miała że powiedzieli że nie ma serduszka i że albo sama poroni albo będzie mieć zabieg, a później przed samym zabiegiem okazało się że wszystko jest ok i to wcześniej było pomyłką i urodziła zdrowego synka, który teraz ma miesiąc.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry