Kasia nie wiem jak to przy dupku ale przy lutce jak wystepuje krwawienie to trzeba odstwaic
No to mysle ze tak samo bedzie z Dupkiem, wkoncu oba leki to progesteron!
Kasiu qrde z tym Twoim cyklem

ale pamiętaj (chociaz wiem że to żadne pocieszenie) że lepiej żeby wcześniej przyszła @niż później, bo wcześniej zaczniesz nowy cykl, mam nadzieję że będzie udany

w końcu trzeba wziąć te nasze @ za fraki i powiedzieć żeby się wypchały na 9miesięcy!!!
Powiem CI ze z drugiej strony to sie cieszę, ze już @, bo wiedziałam ze nic z cyklu, ale chyba tak czy siak jednak coś nei halo bo za wcześnie!
Marka - super ze na usg wszystko wyszło ok, i że już jest oki! no to tylko działać
Annie - ho ho jak misiowo
No to u mnie na walentyny striptizu nie bedzie

ale coś mój bąkał ze cos upichci
Butterko - super ze praca juz zagwarantowana
Wiecie co, powiem wam ze u mnie seksior NIE prokreacyjny jest o wiele bardziej zajebisty, podniecajacy i wogóle.. Ze też w te dni nie moze b yć tak luzacko, spotnanicznie!
Dziś miałam zajęcia na uczelni z literatury dziecięcej, babka się pytała jaka książka z dzieciństwa utkwiła nam w głowie i co teraz czytamy. Oczywiście nie obeszło się bez Greya
Annie, Ashlee zaklinam wasze tempki co by się nie ważyły zmienić kierunku jazdy, bo już ja się z nimi policzę!