reklama

Staraczki grudniowe 2012

Kasiu qrde z tym Twoim cyklem :( ale pamiętaj (chociaz wiem że to żadne pocieszenie) że lepiej żeby wcześniej przyszła @niż później, bo wcześniej zaczniesz nowy cykl, mam nadzieję że będzie udany:tak: w końcu trzeba wziąć te nasze @ za fraki i powiedzieć żeby się wypchały na 9miesięcy!!!

reklama
marka mam nadzieję że wszystko ok :tak:

Patrzcie co mi mój Walentynek przyniósł. Z okazji Walentynek a nie na Walentynki bo tego święta nie obchodzi :-D:-D:-D

IMG_0051[1].jpg

ale slodziak:)
wiec tak , bylam na usg... i wszystko... ok mowilam jej ze mialam takie bole jajnika i ze owulka musia byc a ona ze faktycznie bylo jajeczkowanie bo widac woreczek z plynem:/ niewiem o co z nim chodzi ale dobra:) wszystko sie oczyscilo , wszystko ladnie wyglada powiedziala:) alez sie ciesze:)

kasiaczku... powiem Ci ze ja przed zajscie w ciaze z Michasiem to moje cykle byly masakryczne z reszta zawsze takie byly... i niby nie ma u mnie przyczyny tych sytuacji ale ja dostawalam bialej goraczki ... Kochana ja wiem ze ciagle nam pod gorke ale wreszcie zaswieci sloneczko , musimy w to wierzyc:*

Marcia ... ale masz sprzecior , hehe teraz to my tak mowimy jak nasi faceci jak niezla furke zobacza:)

Dzięki tez mi sie moja "fura" podoba

Marka ciesze sie ze u ciebie na usg wszystko ok. Ja jutro ide i mam nadzieje ze potwierdzi mi owulacje przy okazji bo dzisiaj mam peaka wiec jutro powinno byc własnie po owu

annie - to ma być sklep z końcówkami kolekcji markowych ubrań:-)

butterfly - to gratuluję pracy:tak:

marka - cieszę się że u Ciebie wszystko w porządku

Dziewczyny tak mnie dzisiaj głowa boli, że oszaleć można. :wściekła/y:

Kasia nie wiem jak to przy dupku ale przy lutce jak wystepuje krwawienie to trzeba odstwaic

No to mysle ze tak samo bedzie z Dupkiem, wkoncu oba leki to progesteron!

Kasiu qrde z tym Twoim cyklem :( ale pamiętaj (chociaz wiem że to żadne pocieszenie) że lepiej żeby wcześniej przyszła @niż później, bo wcześniej zaczniesz nowy cykl, mam nadzieję że będzie udany:tak: w końcu trzeba wziąć te nasze @ za fraki i powiedzieć żeby się wypchały na 9miesięcy!!!

Powiem CI ze z drugiej strony to sie cieszę, ze już @, bo wiedziałam ze nic z cyklu, ale chyba tak czy siak jednak coś nei halo bo za wcześnie!

Marka - super ze na usg wszystko wyszło ok, i że już jest oki! no to tylko działać :)

Annie - ho ho jak misiowo :)

No to u mnie na walentyny striptizu nie bedzie :) ale coś mój bąkał ze cos upichci :)

Butterko - super ze praca juz zagwarantowana ;)

Wiecie co, powiem wam ze u mnie seksior NIE prokreacyjny jest o wiele bardziej zajebisty, podniecajacy i wogóle.. Ze też w te dni nie moze b yć tak luzacko, spotnanicznie!

Dziś miałam zajęcia na uczelni z literatury dziecięcej, babka się pytała jaka książka z dzieciństwa utkwiła nam w głowie i co teraz czytamy. Oczywiście nie obeszło się bez Greya :-D

Annie, Ashlee zaklinam wasze tempki co by się nie ważyły zmienić kierunku jazdy, bo już ja się z nimi policzę!

Ostatnia edycja:
Ja już się boję że jutro poleci tempka na łeb i szyję. Jakieś mam takie niepokojące uczucie :no: mam nadzieję że nawet jeśli tak będzie to jak się posypią II kreseczki testowaczkom to jakoś się pozbieram. Oczywiście wcześniej trochę im pozazdroszczę ale później mi przejdzie :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry