reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
No ja się poryczałam u lekarza :-) a mój stary mówi że póki co to będzie jego kijaneczka :-D

Nanncy dla mnie też to negatyw. A może wychodzą Ci cały czas mocne kreski bo masz dużo w tym cyklu hormonu w sobie.

Góralka, Annie, dziękuję, a ten? poniżej 2 fotki jednego testu (ok 16-17dc bo nie zanotowałam). MOże ja źle je odczytuję?

DSC05451.jpg DSC05446.jpg

Załączniki

• DSC05451.jpg
    DSC05451.jpg
    7,3 KB · Wyświetleń: 51
  • DSC05446.jpg
    DSC05446.jpg
    6,2 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnia edycja:
Dziewczyny, a ja poszłam na forum dziewczyn, które biorą Dupka i podobne tabsy i jedna mi napisała:"ale przeciez tylko luteina może przyhamować owulacje... a duphaston to dydrogesteron i można go brac spokojnie, on nie zatrzymuje owulacji, dlatego lekarze czesciej go zapisuja gdyby ewentualnie owu sie przesunela np o 2 dni..."
Ja się załamałam.....chyba też powinnam zrezygnować z forum na jakiś czas....tylko mieszam sobie w głowie....nie wzięłam Dupka - teraz mam wyrzuty sumienia : co ja powiem Ginowi? Dlaczego tak zrobiłam? dlatego, że na internecie przeczytałam.....? jezu..........jestem żałosna.....:confused2:

Kochana ja tez czytałam dużo info o Dupku! i czytałam ze luteina hamuje a dupek nie! dlatego pytałam lekarza - ale juz tego priv co chodzę z kliniki niepłodności, który strikte tą problematyką się zajmuje, bo ten na nfz to mi kazał Dupka od 16dc brać, co ja cykle 45 dniowe np. miałam! Dlatego wiem od niego ze za wczesnie wzięty dupek hamuje owulkę!

Więc kochana pogadaj z Ginem, i z tym by Cię monitorował!

Annie - Smerfik cudny :)

ja po wizycie u lekarza i zwolnienei na kolejny tydzien, infekcja! mówie jej ze staranka i ze chciałabym za zero wyzdrowiec, bo z zajćiem też problem i też na wspomagaczach, a teraz tym nawrotem choroby jestem osłabiona! niestety powiedziała ze nie bardzo będzie to możliwe przez to gdzie pracuje i ze poki co taka pogoda i zmiana temperatur i narażona jestem na te infekcje! poki co w ten weekend też nie ide do pracy.. gdzie jestem najbardziej narażona, ale nie wiem co potem!

Nie chce by przez mój słaby organizm coś szwankowało! No i dupa..!

Annie, to ja takiej kreseczki nie miałam :no:. Ale robiłam testy innej firmy, z allegro zazwyczaj, a te co Ty dopiero dzisiaj zakupiłam sobie i zrobiłam 1 poraz pierwszy i wyszedł ten negatyw. Na necie ktoś wrzucił dwa testy robione równocześnie, jeden tani z allegro a drugi droższy (ten co Ty masz chyba) i wiecie co, na tym tanim wyszła kreska w sumie podobnej intensywności, może lekko jaśniejsza a na tym droższym ciemna jak wół, czyli pozytyw. heh

Kasieczek, no tak by się zgadzało z tym Dupkiem. Bo jak go brałam to po 16dc na teście owu kreski już prawie w ogóle nie było, czyli Lh się nie pojawiało wcale i owulki brak.:tak:

Dziewczyny, zawsze mi to wszystko pięknie wyjaśniacie. No i właśnie dlatego nie ruszę się z kochanych grudniówek :-)

Nanncy te tanie to o Kant tyłka rozbić bo mam ich chyba jeszcze z 15 a nigdy mi nie wyszedł pozytyw na nich. A tez robiłam 2 jednocześnie i ten drugi ślicznie 2 kreski. Lepiej dopłacić niż sie denerwować. Ja byłam właśnie bardziej zadowolona z tych co robi ta firma od testów ciazowych Pink Test. A niby miały słabsza czułosc.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry