góralka1990
Fanka BB :)
annie - fajny ten Twój smerf..
nanncy - dla mnie to już negatyw, ona jest ewidentnie jaśniejsza.

nanncy - dla mnie to już negatyw, ona jest ewidentnie jaśniejsza.

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dziewczyny, a ja poszłam na forum dziewczyn, które biorą Dupka i podobne tabsy i jedna mi napisała:"ale przeciez tylko luteina może przyhamować owulacje... a duphaston to dydrogesteron i można go brac spokojnie, on nie zatrzymuje owulacji, dlatego lekarze czesciej go zapisuja gdyby ewentualnie owu sie przesunela np o 2 dni..."
Ja się załamałam.....chyba też powinnam zrezygnować z forum na jakiś czas....tylko mieszam sobie w głowie....nie wzięłam Dupka - teraz mam wyrzuty sumienia : co ja powiem Ginowi? Dlaczego tak zrobiłam? dlatego, że na internecie przeczytałam.....? jezu..........jestem żałosna.....![]()
. Ale robiłam testy innej firmy, z allegro zazwyczaj, a te co Ty dopiero dzisiaj zakupiłam sobie i zrobiłam 1 poraz pierwszy i wyszedł ten negatyw. Na necie ktoś wrzucił dwa testy robione równocześnie, jeden tani z allegro a drugi droższy (ten co Ty masz chyba) i wiecie co, na tym tanim wyszła kreska w sumie podobnej intensywności, może lekko jaśniejsza a na tym droższym ciemna jak wół, czyli pozytyw. heh