reklama

Staraczki grudniowe 2012

Kasia ale przecież ty nie musisz się tłumaczyć dlaczego rezygnujesz. Możesz się zwolnić w każdej chwili. Masz tam jaką umowę?
A tak swoją drogą to on czyści jakoś tą klimę? bo jak nie to ja się nie dziwię że tak z tobą źle jak tam napewno pełno grzybów...:no:

ja Ci dam zastrzyki :-)

reklama
Ja pracuje w firmie agd - i promuje ta firmę po sklepach , więc mój pracodawca nie jest za to odpowiedzialny, ale własnie tak myśle ze własciciele sklepów szukając oszczędności, maja gdzieś czyszczenie klimy jak jest wymagane czyli co 6 miechów, no i efekty mamy!

Ja z moim pracodawcą jestem w dobrych stosunkach bardzo i on wie o naszych starankach! mam nadzieje że bedzie oki!

Oj daj mi zastrzyki daj ;) ten na pekanie pęcherzyków spokojnie sobie dam bo to w penie, ale te.. trzeba zmieszać proszek z roztworem i dopiero wstrzyknąć! daj spokój ! nie ma szans, mój tez powiedział ze mi nie zrobi! ;]

Ashlee, co brałaś na zapalenie pęcherza w 4/5 tygodniu? Można w ogóle coś wziąć? To chyba częste przy ciąży jak ktoś ma skłonności. Moja koleżanka dostała zapalenie i już miała wziąć antybiotyk ale coś ją podkusiło, żeby zrobić test a tu II kreseczki :tak:

Kasieczek, jakbym czytała o sobie z tymi infekcjami, pracą, klimatyzacją... Pewnie jeszcze stoisz w pracy wiele godzin jak i ja? U mnie parę dni temu czyścili klimę ale nie robią tego zbyt często, na dodatek mam w pracy pieruńsko zimno bo innym współpracownikom jest gorąco i podkręcają nawiew :growl: I nie obchodzi ich, że się staram i często choruję. Mówią tylko: załóż sweterek to Ci będzie cieplej. Czasem wychodzę z pracy taka wściekła, że mam ochotę rzucić to w cholerę ale pracować muszę i samą pracę bardzo lubię. Gdybym jednak była na Twoim miejscu i miała taką możliwość, wybrałabym siedzenie w domku i dbanie o siebie :tak:

Nanncy - tak jest - oczywiście że stoję, z góry mi wieje ciepły nawiew wysłuszajac i podrażniając gardło a na prawo wieje zimnem z zewnątrz bo sa drzwi wejściowe! chodzę raz zgrzana raz przewiana, jak ide na przerwe to "w korytarzu" na stołówkę jest zimno, na stołówce gorąc, jak wychodzę z pracy rozgrzana to mnie muruje mróz na polu, no i gotowe...

Annie - sama sobie stacjonarnie coś szukać bede!

Dziewczyny, mam poważne pytanie: czy przy starankach mogę iść na saunę na włosy? Kupiłam na Grouponie pakiet i już się zapisałam na piątek. Sauna wykorzystuje ultradźwięki i teraz nie wiem...HELP

...eh, nie wytrzymałam i zadzwoniłam do fryzjerki, podobno mogę ale trzeba poinformować to coś tam wyłączą. Pewnie ultradźwięki a zrobią tylko parę wodną uffff :)

Ostatnia edycja:
Kasieczek, nie robiłam ale podobno działa cuda. To jest ostatni ratunek dla zniszczonych, przesuszonych włosów - czyli moich :tak:Pewnie nie będzie tak dobrego efektu jak wyłączą mi tą funkcję dla staraczek ale napewno będzie lepiej niż to siano, które mam teraz na głowie po zimie i stresach :dry:.

A w ogóle to byłam na innym dziale naszego forum i humor mi się popsuł bo zamiast pogratulować, że tempka wzrosła to dostałam odpowiedź, że wątpliwe abym miała owu w tym cyklu...No pewnie tak...ale jakoś po przeczytaniu tego poczułam się gorzej. Ja tam się cieszę nawet z takiego małego wzrostu :sorry2:

reklama
Nie można być w 100% owulki, można przypuszczać kiedy była i czy była! najpewniejsze jest jednak usg, ale ono tez nie świadczy o tym czy owulka była prawidłowa ( czego ja jestem przykładem - na przełomnie stycznia i lutego miałam owulkę piekną, ale po wynikach hormonów, okazało się ze nie mogłą być ona prawidłowa, dająca możliwośc poczęcia).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry