Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aż musiałam wstać i wpisać to i zobaczyć jak wygląda wykresik. Och, jak cieszą takie małe szczęścia jak skok temperaturki. Nieważne, że powolny, być może to itak był cykl bezowulacyjny bo ciałko żółte może produkować czasem progesteron bez owulacji...ale jest szansa! No i co najważniejsze - biorę w końcu ten Duphaston. oh oh!!
A powiedz mi, czy u Ciebie są jakieś stresy? Oczywiście poza starankowymi ;-)U mnie infekcje przychodzą całymi hordami, zazwyczaj wszystkie naraz w okresie wielkiego stresu. Łapie mnie wtedy dosłownie wszystko a znajomi mówią już: "a Ty znowu chora..." Do tego dochodzi fakt przemęczenia i zimno w pracy oraz to, że jestem bardzo szczupła, wręcz chuda, źle jem (choć się staram jeść zdrowo i prawidłowo)... Mam znaczną niedowagę i endokrynolog powiedział, że to przez to mogą mnie też łapać infekcje. Mój mąż ma to samo ale on się odchudzał z kolei i łapał wszystko jak leciało przez rok!
Jejciu, z przejęcia nie mogłam wczoraj zasnąć. Tak bardzo liczyłam, że tempka wzrośnie i JEST WZROST!!!!! Tak się cieszęAż musiałam wstać i wpisać to i zobaczyć jak wygląda wykresik. Och, jak cieszą takie małe szczęścia jak skok temperaturki. Nieważne, że powolny, być może to itak był cykl bezowulacyjny bo ciałko żółte może produkować czasem progesteron bez owulacji...ale jest szansa! No i co najważniejsze - biorę w końcu ten Duphaston. oh oh!!
Kasieczek, doskonale Cię rozumiem....A powiedz mi, czy u Ciebie są jakieś stresy? Oczywiście poza starankowymi ;-)U mnie infekcje przychodzą całymi hordami, zazwyczaj wszystkie naraz w okresie wielkiego stresu. Łapie mnie wtedy dosłownie wszystko a znajomi mówią już: "a Ty znowu chora..." Do tego dochodzi fakt przemęczenia i zimno w pracy oraz to, że jestem bardzo szczupła, wręcz chuda, źle jem (choć się staram jeść zdrowo i prawidłowo)... Mam znaczną niedowagę i endokrynolog powiedział, że to przez to mogą mnie też łapać infekcje. Mój mąż ma to samo ale on się odchudzał z kolei i łapał wszystko jak leciało przez rok!