reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Zasnęłam jak zabita wczoraj :-)

u mnie różnie bo raz zjadłabym konia z dżemem i ogórkami a raz drażnią mnie dosłownie wszystkie zapachy :-D ale póki co jakiś większych objawów nie mam.

Cześć laseczki!

Moja mama ma dzisiaj imieniny to lecę zaraz do cukierni po ciasto ( szkoda ze go nie spróbuje) dalej twardo sie trzymam :-) Miłego dnia wam życzę!

Marcia podziwiam Cię- ja bym tak nie dała rady:) Dzisiaj mama zrobiła mi niespodziankę i wczoraj wieczorem upiekła sernik, mój ulubiony z miętą, dostałam pół brytfanki i myślę że dzisiaj sama to zjem:)

Cześc dziewczynki!

U mnie @ rządzi dziś!

Za niedługo ide do laryngologa zobaczymy co on mi powie!

Marcia - szacuneczek! ja w sumie dużo słodkiego nie jem, sama rzadko sobie kupuje, ale jakby było w domku to bym sie nie oparła! no i oczywiście dopiero jakbym sobie taki zakaz dała to by mnie skręcało!

ja jestem z siebie bardzo dumna bo jeszcze nigdy tyle czasu nie wytrzymałam bez słodyczy szczegolnie biorac pod uwage ze u mnie maz i corka codziennie cos wcinaja a ja sie trzymam

Dziewczyny jakie miałam nerwy dziś..

o 13.30 miałam alarm - włączył się czujnik czadu, kiedy się kąpałam, no i z mokra głową tyle co zarzuciłam coś na siebie musiałam spieprzać na pole.. serce w gardle.. a jak mój dzwonił na pogotowie gazowe to mu powiedzieli ze za 2 h dopiero mogą przyjechać!!
Dajcie spokój, zycie przed oczami mi przeleciało! taka byłam zestrachana, ale przewietrzyliśmy mieszkanie i jest ok.
No i w takich nerwach pojechałam do laryngologa - gardło ok, nie ma infekcji ale za to mam zapalenie zatok! no i antybiotyk mi wlepił :( z czego nie jestem zadowolona!

Leczenie 10 dni to przed owulka się wyrobie i mam nadzieje ze to już będzie koniec faszerowania!

reklama
Kurcze Kasia, no to miałaś przeżycia:tak: ale dobrze że już wszystko ok.

Ja dzisiaj latałam za jakimś prezentem, bo idę do znajomej a ona akurat wprowadziła się do nowego domu, więc nie pasuje tak z pustymi rękami.:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry