reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Jeny, ale dużo napisałyście !!!

Wczoraj nie zdążyłam doczytać do końca i dzisiaj w pracy nadrabiam hihih ciii :)

Co do kwasu foliowego to ja biore Vita Miner Prenatal. Cena fajna i przy okazji kwasu fol. mam zestaw witaminek.

Pytałyście też o Castagnus.
Ja go biorę na polecenie endokrynologa od 9 dni dopiero. W moim przypadku na obniżenie prolaktyny,
która to mi podskoczyła przez zapalenie tarczycy i niedoczynność. To lek ziołowy faktycznie. Lekarz nie chciał mi dać Bromergonu bo mówi że za silny i zbyt duże skutki uboczne.

Anulka ja właśnie Bromergon brałam i skutki uboczne cały czas mi towarzyszyły! masakra jakaś.. szkoda, że o tym leku nie słyszłam!! i lekarz tez nic nie mówił!

Dziewczyny, jak rozumiem, teraz za 2 tyg usg, a następnie, powinnam juz chodzić do normalnego ginekologa.

Czy macie jakiegoś godnego polecenia lekarza z Warszawy (ewentualnie piaseczna), który ma doświadczenie w prowadzeniu ciąży z in vitro?

marka jak masz okno z odpowiedzia to musisz kliknąc na obrazek u gory wtedy otworzy ci sie dodatkowe okno gdzie masz możliwosc dodania pliku z komputera, wybierasz zdjecie i klikasz wgraj plik i juz

ale przeciez z rana wrzuciłaś nam fotki?

reklama
598415_10151199348938691_82335466_n.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry