reklama

Staraczki grudniowe 2012

Dziewczyny, jak rozumiem, teraz za 2 tyg usg, a następnie, powinnam juz chodzić do normalnego ginekologa.

Czy macie jakiegoś godnego polecenia lekarza z Warszawy (ewentualnie piaseczna), który ma doświadczenie w prowadzeniu ciąży z in vitro?

No niestety ja nie jestem z Warszawy, ale może pomogą Ci dziewczyny z innego forum, bo jest tutaj takie forum gdzie dziewczyny są w ciąży dzięki metodzie in vitro.

reklama
Dziewczyny załatwiłyście już prezenty gwiazdkowe? Bo ja jak zwykle co roku mam problem....

images.jpg

u mnie, brat, bratowa, siostra i szwagier - wszyscy życzą sobie kase. są na etapie budowy domu, albo urządzania mieszkania, wiec potrzeba im kasa, bo dywanów czy karniszy, to raczej nie kupie

mamie elektorniczny rowerek- jestem na etapie wybierania. Ojcu ma brat coś wymyśleć, on zawsze dostaje jakieś spawarki, sprężarki, wiertarki, itp

nie wiem co mężowi kupić, nie mam pomysłu

:-D ja liczę na prezent gwiazdkowy w postaci ładnych jajeczek :-D a z kasą to już trochę niezbyt. Wymieniamy kuchnię z pełnym wyposażeniem. A dla reszty uzgodniliśmy jakieś paczuszki z słodyczami :-D ewentualnie dla siostrzenicy coś kupię ;-)
1.jpg

monika gratulacje!!!! super, że się udało ;-)
Ja się czuje strasznie, moje gardło,kaszel,wszystko mnie boli. Zażyłam jakieś tabletki i wyłożyłam się pod kołderką.
Ja mam do @ 6 dni, a testować będę za conajmniej 8,9 dni - tak sobie obiecałam, zobaczę czy wytrzymam.
A kto wcześniej testuje?

Ja mojemu juz w listpoadzie prezent kupila, nowy telefon bo jego sie zepsul doszczetnie.... wiec pewnie dostanie pare humorzastych bokserek hehe... on ma zaraz po swietach urodziny bo 13 stycznia wiec musze myslec o prezecie

Wróciłam... co za dzień. Właśnie wtryniam 2 miskę pomidorowej.

Dzięki dziołchy za zaproszenia na FB teraz tylko muszę rozeznać która to która :-)

A co do prezentów to ja w tym roku się sprężyłam i mam już kupione dla Wszystkich teraz tylko czekam na listonosza bo wszystko zamówiłam na Allegro ;-)

Pam mój ma 12 stycznia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry