Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Butterfly no nawet nie strasz bo w zeszłym roku bombki na choinke przyszły mi dopiero po 26 grudnia :-)
14 lutego to za jednym razem załatwiasz Walentynki i urodzinki.
W walentynki to ma mój teść urodziny no ja mam dla męża jedynie.. pogadałam z bratem więc kupi coś dla taty, no ale została jeszcze mama i tak nie mam większego pomysłu ale widzę że większość Was ma to już za sobą, normalnie zazdroszczę, bo ja muszę dopiero biegać za tym.
hahaha no to nieźle z tymi bombkami a chociaż całe doszły?
ja też jeszcze mam przed sobą bieganie za prezentami dla teściów i dla rodziców...
właśnie mierzyłam temp i mam stan podgorączkowy, ja nie chce chorować!
Mnie trochę ręcznych robótek na święta czeka! trochę więc mi to zajmie! ale w tym roku bez szaleństw. Robię zabawki na szydełku z imionami dzieci! kartki świąteczne metoda qullingu, stroiki świąteczne wikliną papierową z dodatkami i girlandy własnej roboty i świeczki ozdobne! no i pierniki piekę dla wszystkich! jak się wyrobie to będzie dobrze ;p
a mój ma urodziny 23 grudnia!!!!!!!!!!!!!! więc no :-) SeeYou mleko z czosnkiem wypij! zrób syrop - cebula, cytryna, czosnek i miód!