reklama

Staraczki grudniowe 2012

Hej dziolszki :)

Jestem z Wami i czytam i trzymam cały czas za Was kciukasy.

U mnie bez zmian tylko brzuchol rośnie. Wpadłam w szał porządków bo wiem ze pózniej bedzie mi coraz ciężej. Zaraz Wam wkleje fotkę pierwszego prezentu dla naszego Smerfika :)

P.S. My juz wiemy co mi w brzuchu rośnie ale nikomu nie powiedzieliśmy :D

reklama
Nikomu nie powiedzieliśmy narazie :-) i tej wersji się trzymamy. 20 maja mam kolejną wizytę i jak się potwierdzi to Wam odrazu dam znać.

A to nasz prezent od przyszłej cioci

IMG_0144[1].jpg

Załączniki

• IMG_0144[1].jpg
    IMG_0144[1].jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 46
Jestem i ja

Kasiu moja ginka specjalizuje sie w naprotechnologii i chodze na spotkania z instruktorka modelu Creightona który to jest podstawa naprotechnologii to tak w skrócie.

Mam wyniki i chyba nie sa zbyt dobre a mianowicie
czas upłynnienia , objetosc, ph, kolor i lepkosc sa ok

koncentracja w mln/ml 132,92
całkowita liczba plemników w mln 412, 04 czyli tez wydaje sie ok ale schody zaczynaja sie z ruchliwoscia
ruch postepowy szybki ma tylko 1,3 % co daje 5,3 mln w całym ejakulacie
ruch postepowy wolny 4,4% co daje 18,2 mln
ruch postepowy 24,7 co daje 101,8 mln
nieruchome 69,6% co daje 286,7 mln martwych plemników:szok:
plemniki o prawidłowej budowie stanowia 8 % (norma jest powyzej 4%)
plemniki o nieprawidłowej budowie 92 % (norma ponizej 96%)

o i tak to wyglada czy to złe czy dobre wyniki bede wiedziała dopiero w pn jak pojde na spotkanie z ta instruktorka.
kasia jak mozesz przypomnij jak to wygladało z tymi wynikami u was

annie toz to tak wczesnie a ty juz wiesz kto mieszka u ciebie w brzuszku....obstawiam chlopca

Annie - super komplecik! z zaciekawieniem czekam, kto w brzuszku rośnie :)

Marcia -

wyniki takie:

koncentracja 13 mln/ml wiec u Ciebie ho ho ho ;)
całkowita w ejakulacie - 78 mln/ml
żywotność ważna - u nas 56% a norma od 58n w górę

no ten ruch postępowy szybki dośc kiepski - u nas 20% ( mój Gin mówił że to w sumie jest NAJWAŻNIEJSZE!) co daje 15,8 mln
nieruchome 63%

a o prawidłowej budowie 0% wiec nie jest u was żle :)

wiec widzisz jak to u nas - jak mówiłam ruch postepowy sybki najwazniejszy bo te moga dotrzec do naszego jajeczka :)

Kup swojemy boksery i niech wietrzy sprzęt, nie bierze kąpieli gorących ( najlepiej prysznic), unika sauny!
a badanie robione z jakim okresem wstrzemięźliwości?

Emalka, my też przytulamy się codziennie ale stwierdziłam, że jeśli mam ochotę to mam i koniec i trudno:dry:Jak coś ma być to będzie a jak nie to nie mam sił tego analizować narazie...Po ostatnich akcjach i 6 miesiącach starania odpuściłam bo miałam wrażenie, że robię wszystko żeby zajść a mój organizm i tak robi swoje i mnie nie słucha :/

Kasieczku
, powodzonka z teścikiem dnia jutrzejszego w takim razie :)))) &&&&&&

Marcia, a u mnie właśnie cykl nie wydłuża się jeśli owulka jest później... :/ wiem, że nie jest to dobre... na to brałam Dupka ale w złych dniach moim zdaniem, choć raz wzięłam później i również nic z tego nie wyszło. Daltego, tak jak już wspomniałam Emalii - narazie nic z tym nie robię bo mam dosyć tego mojego całego starania, które nie przynosi efektów...

Kasia badanko robilismy po 3 dniach wstrzemiezliwosci moj malzonek nosi bokserki nie mamy wanny wiec gorace kompiele odpadaja i nigdy nie byl w saunie ale pali duzo i kiepsko sie odzywia. Ale jest szczuply i wyglada na niepozornego faceta ale jest dobrze umiesniony wiecznie jest w ruchu i czesto pracuje na swiezym powietrzu wiec to taki plus. Ta moja kokezanka co leczyla sie u tej samej ginki to robila miesiac temu badanie i wyszlo jej podobnie jesli chodzi o ruchliwosc mezus jej dostal leki zdazyl brac przez dwa tyg i okazalo sie ze ona jest w ciazy i ona pytala naszej ginki to jak to w koncu jest to ona powiedzial ze wazna jest morfologia i jakby nie patrzec z tych nawet niewielu procentow ruchliwych plemniczkow wychodzi kilka milionow i w moim przypadku jest to 18,5 miliona liczac te szybkie i wolniejsze razem wiec patrzac na normy jak niektorzy maja wszystkich 15 ml to moze nie bedzie tak zle. Dostanie jakies leki i moze za 3 miechy i ja zobacze krechy

Hej dziewczynki,

u mnie tempka w góre ale trścior nawet bladzioszka nie pokazał ;/

Marcia - no to jego kopcenie nie za dobre teraz! przed przytulankami jakaś godzinke czy dwie - niech wypije kawe mocną - podobno działa na żołnierzyków pobudzająco, i ja mojemu serwowałam tak w trakcie płodnych mych dni !

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry