reklama

Staraczki grudniowe 2012

Hej Dziewczyny, u mnie wykres ewidentnie wariuje. Miało iść w górę - idzie w dół. Chyba, że coś źle zmierzyłam bo przysnęłam...

Emaliu,
u Ciebie widzę również lekki zastój tempki. Jakby się namyślała :) Ciekawe co się u Nas dzieje ciekawego w środku? :P

Kasieczek
, wygląda to pięknie! Patrzę też na Twoje poprzednie wykresy i ewidentnie jest już po terminie @ bo cykle miałaś o wiele krótsze... A że teścik nie pokazuje - to akurat może być normalka :tak:Na betę miałaś śmigać z tego co pamiętam... MOże jednak zrób ją przed testem?

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka :*
U mnie na wykresie cyrk na kolkach. nie wiem co mam myslec bo nigdy tak nie mialam. a jaki tydzień sie wyjaśni.Moze to moj pierwszy zmonitorowany cykl bez owu?

Nanncy- pozostaje nam czekac i obserwowac :( Mamy tylko jeden dzien roznicy wiec trzymajmy sie razem.
Kasiu- ja tam czuje fasolke u Ciebie jak nic i bede sie tego trzymac :tak:

Cześc dziewczyny,

ja wróciłam od lekarza pierwszego kontaktu, bo dzis odbierałam wyniki, badała mi TSH - i mam niedoczynnośc tarczycy, także załamka :(

jak ja sie ciesze ze jesteś na forum - bo wiedziałam ze ty miałas z nią doczynienia, 6,190 uIU/ml ! powiedz i i co teraz jak do endo mam na 4 lipca , a jak chciałam prywatnie to 18 czerwca- tez mi pocieszenie!

a jak zafasolkowałam?? - to jest duże ryzyko poronienia, nie mówiąc już o tym że ciąża w moim wypadku na starcie obciążona jest ryzykiem, bo naturalnie to ja się tylko przytulałam, a wszytsko inne było wywoływane, dlatego się załamałam!

poza tym wyjasniło sie moje ciagłe zmęczenie, senność, no i kilka kilogramów wiecej!

Jeśli zafasolkowałaś to idź prywatnie juz w czerwcu. A najlepiej zadzwoń i powiedz ze jesteś w ciazy to powinni cię wcisnąć poza kolejka.
Musisz zbić to tsh bo jest potencjalnie niebezpieczne. Dostaniesz napewno odrazu tabletki i sama zobaczysz ze organizm szybko zareaguje.
Możesz sobie zrobic jeszcze ft3 i ft4 bo na te stężenia tez sie patrzy uważnie w ciazy czy przy staraniach.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry