reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Nanncy- witaj kochana. U mnie malutki skoczek, ale patrzac na moj wykres nie licze na wiele.Za to u Ciebie zapowiada sie obiecująco. Wyrazna owu. Trzymam kciuki &&&&&&&

Karola- pozostaje mi zyczyc tobie aby sie wszystko ładnie unormowalo.

Kasieczek- jak tam u Ciebie?

U nas zapowiada sie upalny dzien :)

Mileo dnia wszystkim

Witam z rana :)

Jej Kasiu weszłam na Twój wykres i dobrze to wygląda, więcej nie mówię, żeby nie zapeszyć;) &&&&&&

Za resztę Staraczek też mocne kciuki &&& żeby wasze wykresy były takie jak Kasi :)

Annie, Marka a jak u Was?

Ja już w piątek na wizytę idę, biorę ze sobą Kacpra. Stwierdził że musi się zapytać pana doktora czy będzie chłopczyk, czy dziewczynka, ale ma powiedzieć że będzie braciszek! :-D

Cześć dziewczynki!

dzięki za kciukasy :)

Emalka- no czekam czekam, już na szpilkach!

Odebrałam dziś wynik progesteronu - 23,18, ciut skoczył, miesiąc temu był 22,8! także owulka na bank prawidlowa, rzekło by się że super!

na poniedziałek (13.05) umówiłam sie na bete! i wszystko będzie jasne, wtedy też mam wizyte wiec jak coś to Dupka dostane, a jak nei to leki na nowa stymulacje!

Nanncy - u Ciebie owulacyjnie jest! &&&!!

A gdzie reszta straczek i cięzarówki :D?????

Ostatnia edycja:
Ashlee- ale ci zazdroszcze :zawstydzona/y: A co bys chciala miec ? Najważniejsze zeby bylo zdrowe :)
Kasia- nie kusi cie zrobic sikanca?Do poniedzialku to my tu jajo zniesiemy :)

Co tu tak cicho?

Emalka - oczywiście że bede, ja już jajo znosze ;P mam nadzieje ze do tego czasu bobotesty mi przyjda, bo tak to mam płytkowe, ale te co mi fałszywą nadzieje dały! szybciej i tak nie ma co robić, bo ja bralam zastrzyki na pekanie pęcherzyków i one fałszują wynik do 14 dni od ich wziecia, więc w piątek moge zacząc sikany maraton :)

Karola - proponuje wybrać się na monitoring, on nie kłamie - wiadomo czy pęcherzyk rosnie, czy peka! ( jak nie to zastrzyk) a potem zbadanie progesteronu, którego wynik świadczy o tym czy owulka była prawodłowa!
Bo teraz, powiem Ci trudno stwierdzić na jakiej "fazie" cyklu jesteś, czy to się ma ku końcowi czy środkowi..

Mój do mnie - no mogłabys być już w ciązy, na saune bym sobie poszedl wreszcie :D

No czesc dziewczyny!

U mnie nuda wredota sie konczy a dzisiaj sie dowiedzialam ze moja kolezanka ktora ze mna sie starala i chodzi do tej samej ginki zaciazyla oczywiscie sie ciesze ale z drugiej strony tak mi sie przykro zrobilo ...

Odebralam dzisiaj mame ale nogi ma tak popuchniete ze wyglada jakby skora miala jej peknac i tak wykopali ja do domu bez rozpoznania na podstawie ekg stwierdzili niewydolnosc serca zastoinowa i tyle.

Kasia piekny progesteron trzymam kciuki i oczywiscie za wszystkie nasze staraczki

reklama
Znamy marcia to uczucie "cieszącej zazdrośnicy"! trzymam kciuki za Ciebie i reszte załogi naszej!

a dla mamci - zdrowia! na bank bedzie jej w domku lepiej, szkoda tylko ze bez rozpoznania ;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry