reklama

Staraczki grudniowe 2012

Nanncy mnie cały czas jajniki kują, bola na zmiane z podbrzuszem - ale tak samo było w poprzednim cyklu!

Robiłam badanie progesteronu by sprawdzić czy owulka prawidłowa i jutro bede wynik odbierać! no i się okaże czy bedzie mozna na cos liczyć pod koniec cyklu!

Ostatnia edycja:
reklama
Oooo Emalia :)) U mnie też wieje nudą. Dopiero dzisiaj podbrzusze mocno dało o sobie znać. Także czekamy obie ....

Kasieczek, to trzymam kciuki za progesteron. Ja sobie zrobię za 2 cykle progesteron i resztę hormonków również :tak:A z tym testowankiem to Cię rozumiem. W ten sam sposób odstawiłam testy owu a teraz pewnie coraz później będę robić ciążowe. Mam nadzieję, że się powstrzymam, bo przecież miałam się"nie starać" :P

kasieczek bardzo ładny wykres. Mocno trzymam kciuki by ten cykl okazał się szczęśliwy!!!

u mnie wykres wariuje, tempka ciut skoczyła i śluz zaczął się rozciągać. Wszystko ok ale w 30 dc??? :eek:

Kasieczek- całkowicie cie rozumiem. Ja w ostatnim tez miałam piękna różowa kreseczkę i doooopa, a owu nic a nic mi sie nie pokrywają z reszta. Trzymam kciukki aby tym razem bylo inaczej tzn tylko dwie tłuste krechy i ladna betka :*
Nanncy- mnie tez dzisiaj cos ćmi w brzuchu. Jaz zawsze idziemy równo. Musi sie w koncu udac :*
Karola- oby to byla owulka kochana. Jestem z Toba :*

No właśnie Emalka - ja jak miesiąc temu zobaczyłam bladziocha no szalałam! jeszcze gin powiedział ze endometrium super i jajniki też i ze wszystko genialnie wygląda! no to ja w siudmym niebie, po czym dnia nastepnego wredota zawitała!

dlatego tylko beta w poniedzialek 13.05, no ale pewnie się nie powstrzymam i testa jakiegoś machne, bo w domku posiadam zapas :)

reklama
powiem Wam, że nie nastawiam się na zbyt wiele ponieważ porównałam ten wykres z poprzednim i zauważyłam, że w 29 dc też miałam rozciągliwy śluz a dwa dni potem przyszła @. Tak więc mój organizm nadal dziwnie się zachowuje :confused2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry