Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

szkoda mi kupowac inny lek jak tego mam dwa opakowania! przez tydzień brałam 1/2 tabletki - i z 5 z hakiem zeszło na 3.12, następny tydzień miałam brać 1 tabletke (50ug) i wtedy byla wizyta u endo który zaproponował dawkę 75ug czyli 1,5 tabletki letroxa, żeby nie szaleć za bardzo dociągne tydzień na 1 tabletce i następny zacznę z półtora! po tej wizycie wydaje mi się ze posiadam już najwazniejsze info o tarczycy, usg mi nie robił - sama nie nalegałam, tylko dlatego ze moja mama się uparła ze mi bedzie sponsorowac wizyte, a wiem ze nie ma kasy ( no a z usg to by kosztowała sporo) wiec już poczekam. Z badania "manulanego" tarczyca lekko powiększona. A co dowiadujemy sie po usg? o guzkach jakiś na tarczycy?Kasiu to zależy od organizmu. Mija koleżanka z hashi lepiej sie czuła po letroxie więc sadze ze możesz przy nim zostać jak ci odpowiada tylko podnieść sobie dawkę. Mialas usg tarczycy??
Nanncy - trzymaj się kochana! mam nadzieje, że się u was jakoś ułożyło, i urlopik posłuży Ci do odpoczynku i regeneracji! trzymam za to kciuki i wracaj do nas - koniecznie!!!Dziewczyny, na jakiś czas żegnam się z Wami. Mam już urlop i tyle spraw na głowie i stresu, że głowa mała. Miałam wyjechać a tu auto się popsuło, pełno rzeczy do naprawy a do tego potrzebne pieniążki itd... Jedna wielka D....Nie wiem czy w ogóle gdzieś wyjadę i jak będzie wyglądał ten urlop. Oczywiście z mężem nie jest teraz kolorowo przez ten cały stres, ciągle tylko kłótnie. O starankach to już w ogóle nie myślę bo ani czas na to, ani ochota, ani też finansowo nie jest dobrze.... Do zobaczenia za jakiś czas...
Zazdroszcze kochana zazdroszcze!!!Czesc dziewczyny! wychodzi na to ze chociaz tsh mam tak jak trzeba bo zawsze tak 1,05 dobre i to.
Karola - jedziemy na tym samym wózku - 9 miechów starań już strzeliło, kasy ubyło, i tyle opowieści. Ale.. bedzie nam to wynagrodzone, nie ma cooj ja już też niezłą sumkę wydałam na te wszystkie badania przez 9 miesiecy starań, dziś prawie 5 dyszek za badanie ft3 i ft4dziś jestem po drugim monitoringu, duuuupa blada, pęcherzyki za małe, za bardzo nie rosną, endometrium cieniuteńkie :-( w sumie to było przewidzenia, że monitoring w tym cyklu to kasa wywalona w błoto, pewnie w następnym cyklu będzie dopiero jakiś dominujący pęcherzyk.