reklama

Staraczki grudniowe 2012

Ale jestem podekscytowana :-) Wczorajszy test owulacyjny negatywny, a dziś piękna, gruba krecha testowa, czyli będzie owulacja i możemy się przytulać i może będzie grudniowa dzidzia :-) Ale się cieszę :)
Ale... eM przeziębiony, a ja na antybiotyku w związku z zębem. I teraz nie wiem, co robić? Czy się wstrzymać, czy dać działać naturze?:szok:

reklama
Witajce ochane staraczi ale tu u was wesolo az milo zajrzec :tak: Mnie niestety dopadlo jaies przeziebiene oropne
mara przytulam mocno..ja jestem po 2 poronieniach ale ne potrafie sobie wyobrazic ogromu waszej straty:-(
aventuroarama dzialajcie przeciez nie bedziece chorzy wiecznie! Na pewno sie uda:tak:

Ale wy wszytie mlode dziunie jestescie ... czuje sie staro z trzydziecha zaliczona..:eek:
U nas choina juz od 2 tygodni stoi :szok: ne dalo sie corci wyperswadowac :sorry:

Ostatnia edycja:
Marka - staraj się staraj! powiem Ci że podczas świąt to ja własnie nie znosze życzeń! ( jeszcze wśród najblizszej rodziny oki - ale reszta, ciotki klotki, to przeciez czysta ściema i głupie uśmieszki! a w tym roku to wogóle - z moim bez slubu mieszkam póki co, a ciotki przepobożne więc będą spojrzenia niezłe!)
Aventura - działaj kobitko!! :)
Koriander, Basik - mamy tyle lat na ile się czujemy a nie ile jest w dowodzie :)
Gosheek - no to z choinką nieźle trafiłam! to na mojej powinny byc dzieciaczki, jestem pedagogiem :)

październik, a Ty ;> ?

Ja jestem czerwiec :)

Koriander - jaka stara? myśle że ja tak o sobie nie pomyśle za te parę lat :)

Chyba nikt nie lubi życzeń świątecznych. Ja nie lubię składać i słuchać, nie wiem jakoś dziwnie się wtedy czuję. I właściwie zawsze takie same życzenia od babci, ciotek. Normalnie nie ma żadnej nowości :-)

Ostatnia edycja:
Ja też nie lubię życzeń. Zawsze wtedy mi sie chce płakać. Dziwna jestem :P
Dziewczyny jak myślicie, czy na sylwestra pasuje sukienka TYLKO czarna ? na sylwestra takiego z tańcami przy orkiestrze:>

Ja też nie przepadam za życzeniami, jakimilkowiek, ale jak mus, to mus.
SeeYou--> uważam, że pasuje taka sukienka, zawsze można "usylwestrowić" tę sukienkę błyszczącą biżuterią albo jakimś szalem,etc.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry