reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Przezylam... nie bylo tak zle ale zmeczona jestem cholernie.... jeszcze sie dowiedzialam ze nie mam mozliwosci wyciagniecia implanta przed sweitami wiec staranka dopiero od stycznia... ale coz.. tyle czekalam to jeszcze poczekam...

Zmykam jest obiadek..buziaczki

Marcia - śpi smacznie! :)
SeeYou - na sylwestra jakieś brokaty, świecidełka obowiązkowo ;) a gdzie się wybierasz?? Ja jak byłam młodsza chodziłam do Brzezówki na mecze! Tarnowiec nieopodal :)
Pam no to możesz odpoczywać:)
Butterfly powodzonka jutro! bądź silna! to może dostaniesz naklejkę dzielnego pacjenta!

A ja dalej szydełkuję! :-)

Dzien dobry wszystkim.
Dzisiaj mam dzien zakupowy z moja cora. Musze kupic prezent dla Pani bo jestem skarbnikiem klasowym, prezent dla znajomego bo idziemy w sobote na urodziny i sukienke na sylwka bo nie mam w czym isc wiec zapowiada sie ciekawy dzien.
Milego dnia!

reklama
kasieczek wybieramy się do krosna na salę :) ja też chodziłam na mecze :)
góralka własnie o to chodzi,że nie mam czarnej dlatego pytałam, czy TYLKO czarna pasuje na sylwestra czy może być inny kolor ?
marcia udanych połowów!:)) pochwal się później zdobyczami! mnie pewnie też czeka wyjście na zakupy po sukienkę. Ale póki co dalej leżę w łózku chora.

Obudziłam się dzisiaj wściekła, bo obudziłam się z bólem brzucha. Jeszcze 4 dni do pieprzonej @...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry