reklama

Staraczki grudniowe 2012

Jestem wściekła, bo jak testy owu są dodatnie i możemy się starać o dziecko, to wyskakują jakieś małe problemy, które lepiej najpierw rozwiązać, żeby w razie zajścia w ciąże, nie stanowiły obciążenia.
Ten cholerny mój ząb mnie wkurza bardzo. Nie wiadomo dlaczego sobie pulsuje. Pomimo leczenia kanałowego on postanowił się zmienić przy wierzchołku i stąd antybiotyk i ponowne leczenie kanałowe, a jak to nie poskutkuje, to chirurgiczna resekcja wierzchołka korzenia. I jestem w kropce i raczej starań nie będzie, bo jeśli by się okazało, że się uda zajść w ciążę i trzeba będzie ciąć ten korzeń, to jak podać znieczulenie i zrobić zdjęcie rtg? Do tego teraz te antybiotyki, no ja pierniczę,no... buuuu... A taka piękna krecha na teście owu,buuu...

reklama
SeeYou nie tylko czarna pasuje. W tym roku w modzie zimowej masz dużo burgundowego, butelkowej zieleni czy szafirowego. Eleganckie kolory i napewno sie wyróżnisz z czarnego tłumu :-)

:-D dzień dobry! dzielnie wróciłam i żyję, dostałam naklejkę ale z kwotą do zapłaty :-D:-D:-D:happy2: u mnie jest tak zimno,że myślałam że mi krew zamarzła bo coś nie chciała lecieć :-D;-) wczoraj usnęłam jak dzik, a i tak musiałam wyłączyć telewizor bo mój Pan również padł :happy2: dziś od rana mam focha na moją przyszła teściową bo mnie obudziła o 6;18 :szok: pisząc sms-a (też sobie znalazła porę) :dry: i również treść smsa mnie wyprowadziła z równowagi :-D bo ta kobieta od zawsze robi nam na złość i dziś mieli nam coś odebrać bo mają bliżej od nas a tak my musimy gnać 50 km w 1 stronę bo ona ma takie widzi mi się a jutro znów będziemy musieli gnać bo do szkoły ... A tak oni by to nam odebrali my jutro po drodze zabralibyśmy to od niech ale NIE ! musimy zapieprzać specjalnie :blink: wrrr, nie będę się podniecać. My na sylwestra nie idziemy nigdzie! tak stwierdziliśmy!!! Uzgodniliśmy,że to będzie nasz i tylko nasz wieczór , bo akurat w sylwestra wypada mi owulacja :happy2::happy2::happy2:

Cześć dziewczyny,
Marcia - to życzę Ci udanych zakupów !:tak:

SeeYou -
myślę że nie tylko czarny pasuje na Sylwka, tak jak ktoś wyżej pisał w modzie są teraz inne kolory. :)

No ja dzisiaj jadę do domu, na weekend. Wracamy dopiero w poniedziałek, niestety mój S musi w końcu wyrobić dokumenty. Ładny dzień dzisiaj się zapowiada, słoneczko świeci nic tylko iść na spacer.

butterfly - czyli jednak Sylwek będzie udany!

Witajcie :) ja dziś tu krótko i do pracy!
Basik - testuj do czasu aż @ nie będzie! nowy rok nowe zdarzenia! :)
SeeYou - ha ha :) jakie zdarzenia! może kiedyś sie już widziałyśmy! kto wie :)
Aventura - kurcze! lipa, no ale tak czasem bywa - kłody pod nogi!
Butterfly - no to mnożącego sylwestra życzę! ;) a teściowe - no jak to sie mówi- rodziny się nie wybiera :) przynajmniej nie do końca!

:-D no tak nie wybiera, ale ona od samego początku mnie doprowadza do szału :-D niby taka niepozorna i słodka a wie jak człowieka wkurzyć :dry::sorry2: wczoraj akurat do nich zajechaliśmy i tłumaczymy 3 raz jak krowie na rowie na czym polega stymulacja - a ta do mnie " a może już jesteś w ciąży? " no kurde jak??? jak nie miałam owulacji :dry::dry: I do tego bardzo się podnieca ciążą jej koleżanki córki co mnie doprowadza do szału - bo nie chce mi sie słuchać o kimś kogo nie znam i mnie nie obchodzi :sorry2:

Butterfly - Nie bierz tego do siebie i się nie denerwuj, bo to dopiero początek i nie pozwól się wyprowadzić z równowagi!

a poza tym....
wrzuc na luz .jpg:rofl::rofl::rofl::rofl:

reklama
:-D staram się jej nie słuchać ale ona jest głupsza niż mój lewy but i wie wszystko lepiej od lekarzy - normalnie drugi dr HOUSE :dry: a do tego jej głupkowate komentarze " a co to jedno dziecko - jak nie dziecko " niech się cieszy,że może da radę chociaż te 1 zrobić :baffled: a wczoraj mój G się śmiał,że będzie musiała rzucić palenie ( bo kopci jak parowóz ) jak będzie kiedyś chciała przebywać z wnukiem - to się obraziła i powiedziała,że nie musi widzieć dziecka bo palenie jest dla niej ważniejsze :confused::confused::confused::confused:normalnie myślałam,że jebne i nie wstane ;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry