reklama

Staraczki grudniowe 2012

Ja, właśnie, przypomniałam sobie jak to jest mieć ból okołoowulacyjny. Ałłłłłaaaaa...
Boli jak diabli, nawet chodzić za bardzo nie mogę.

Co do wścibstwa i zainteresowania innych nami - mam koleżankę w pracy, która namiętnie śledzi w necie co u mnie słychać (biorę udział w kilku forach), po czym informacje zdobyte stają się przedmiotem ironii, kpin i plotek,ale... co jej będę żałować. Dziewczynie w życiu się nie układa, to niech chociaż tyle się pocieszy :-)

reklama
jestem!!! zakupy udane aczkolwiek nie do konca bo kupiłam wszystko wszystkim innym tylko nie sobie:-D dla Patrycji kupiłam 2 super sukieneczki, zegarek dla znajomego, zestaw kosmetykó dla wychowawczyni i zestaw bielizny termoaktywnej dla mężusia a dla mnie nic nie było. z ta sukienka na sylwka to tak cisnienia nie ma bo cos tam w szfie znajde ale by sie cos nowego kupiło.
co do tesciów to tez sa koszmarni ale moj maz nie ma z nimi z byt dobrych relacji i nie chce wogle do nich jeżdzić ( mieszkaja 70 km od nas) wiec tyle co dwa razy do roku to jakos ich toleruje

Butterfly - współczuję ci strasznie, najgorzej jest jak się tesciowe pchają nos w nie swoje sprawy.

Ja nie narzekam, moja nie jest taka zła :-)

Ja się właśnie zajadam nalesnikami z serem i brzoskwinia

No i byłam u ginekologa. Trafiłam na super babeczkę:) Robiła cytologię i usg i jeszcze mi dała skierowanie na jakieś tam badania podstawowe. I mówiła, że raczej prawdopodobnie (ale nie na 100%) @ będzie, bo śluzówka nie jest gruba. Buuuu :(.

SeeYou - ale nie masz jeszcze 100% pewności? no to spoko jak trafiłaś na fajnego lekarza, bo teraz na takiego trafić to graniczy z cudem. Trzeba się o wszystko prosić, samemu dopytywać.:tak:

Ta była super, sama mi zaczęła pokazywać wszystko na usg itd.. no nie mam 100% pewności, ona mówiła że nic mi nie zagwarantuje na tym etapie, ale z tego co widzi to raczej nie ma ciąży.
Ale chyba muszę się mniej udzielać na forum, bo przez to cały czas o tym myślę, a wiecie jak to wpływa na psychikę,echhh...

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry