reklama

Staraczki grudniowe 2012

SeeYou - no wiem jak się może udzielać, niestety same się nakręcamy. Zobaczysz jak się to rozwinie, w porządku jakaś kobieta, poinformowała Cię o wszystkim.

butterfly - odważna z Ciebie kobietka !:-D

reklama
Odebrałam własnie wyniki beta ze 109 dwa dni temu urosła mi do 287,6. Czy to prawidłowy przyrost?

Dostałam dwa zarodki, czy przyrost nie powinien być większy?

Progesteron 21,1 - więc chyba w normie

Ft3 i Ft4 w normie. Ale TSH mam podwyższone - 6,236 przy normach 0,300-5,000

Dr D. gdy go pytałam w środę, czy mam coś działać w związku z Hashimoto, powiedział że nie, ale nie miałam wtedy tych wyników. Troche się boje i chyba umowie si do gin+endo.

Przyrost prawidlowy przeciesz ponad podowjny w dwa dni ? mialas usg ze wiesz ze obydwa zarodki sie przyjely ? co do wynikow nie pomoge ale przyrost jak najbardziej prawidlowy....:tak:

Cześć dziewczynki! ja po pracy, aż się dziwie, że miałam mało do nadrabiania!

SeeYou - pierwsza wizyta u gina?? Zobaczymy co czas pokaże! gdzie i u kogo byłaś..??

Chyba większość z nas ma albo teściowe, albo kogoś z otoczenia, kto jest jak wrzód na d....!:wściekła/y:

Dzien dobry!
Monika fajnie ze beta rosnie, nie pomoge co do interpretacji bo nigdy nie robilam.

a ja mam taki dziwny ucisk w podbrzuszu jakby jajniki:cool: moze progesteron rozwala torbiel:-D ale bym byla szczesliwa gdyby sie okazalo w poniedzialek ze znikla, to tez bylby swietny prezent gwiazdkowy a tak boje sie wizyty.....
milego dnia!

Dzień dobry kochane ! Jestem po wizycie u mojej gin. I powiem wam szczerze , ze samemu nie ma co interpretować wyników badań , ja niby prolaktyne miałam w normie a okazuje sie , ze za wysoka. Progesteron bardzo niski wręcz zerowy. Tak jak wcześniej pisałam stosunek fsh i lh tez za wysoki bo 1,6 czyli pcos. I na dodatek tsh według norm niby miałam ok , a okazuje sie zeza wysokie . Przepisane mam 4 leki siofor , duphaston , clo i jakiś na tarczyce w związku z tym za wysokim tsh. Mam to barac na razie 3 miesiące i zobaczymy jak to dalej będzie . Czy moja owulacja powróci , bo okazuje sie ze moje cykle są bezowulacyjne. Jedna tylko dobra wiadomość wynik badania męża rewelacyjny. No i oczywiście muszę stosować dietę . Ale moja gin jest dobrej myśli i kazała już od tego cyklu sie starać . Trzymajcie za mnie kciuki , żeby te leki pomogły. Brała któraś z was ten siofor ? Schudlyscie po nim ? Pozdrowionka

Marcia - trzymam kciuki żeby torbieli nie było!
Mijago - powodzonka! trzymam kciuki! Działajcie!

Mi zostało 8 dni do testowanka, ale powiem wam, że już nie wytrzymuje! to będzie 38 dc , bo ja mam nieregularne i długie cykle! Ale już sie pojawiają objawy jak na @, piersi bolą, jajniki kują mnie naprzemiennie, no i co najgorsze jadła bym cały czas! takie mam smaki że hej!, najgorsze jest to ze zwykle tak mam już przed 28 dc ( chyli ksiązkową @) i tak się ciągnie do pojawienia mojej @, wtedy też puchnę bo woda zatrzymuje się w organizmie i nie moge na siebie patrzec w lustrze!! Brzuch jak balon! Jak bym się po mojej rodzinnej wiosce przeszła z tak wydętym brzuchem to by poszła plotka o ciąży na bank! Nie raz miałam taką ochotę, poczym po @ przejść sie drugi raz i utrzec nosa plotkarom siedzącym w oknach! a co!

reklama
Witam was :)
czyli kto testuje najszybciej?

Ja- Jeżeli nie dostanę 18ego lub szybciej @ to testuję 22<bo czasem mi się może spóźnić, o ile mam w miarę regularne cykle, to czasem mnie zaskakują> (o ile wytrzymam z cierpliwością do 22;) ale już też mam smaki,bolące piersi i brzuch a do tego wizyta u gin. też nie napoiła mnie optymizmem.
annie- kojarzę że też gdzieś mniej więcej w tych okolicach co ja?
kasieczek - za 8 dni testowanko :)
Trzymam za was kciuki ;)
I która z was jeszcze?:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry