reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Ja testuje na Boze Narodzenie jak wytrwam bez @ .

a ja wrocilam z zakupow i w koncu cos kupilam sobie. Mam tu taki sklep , taki jakby outlet, szmateks i mozna tam kupic super nowe firmowe ciuchy w smiesznych cenach. Kupilam 2 sukienki sylwestrowe, bluzeczke, tuniko-sukienke i sliczna sukienusie dla Pati za 180 zl. Jestem happy

marcia - to gratuluje zakupów, ja własnie też kupiłam w takim sklepie sukienkę dla siebie na święta. Dałam za nią 40 zł,\ a cena na metce 50 euro :szok: także chyba myślę że dobra promocja.

Ile bym dała żeby testować już, ja niestety będę dopiero po nowym roku w okolicach 10 stycznia. :-(

Hej dziewczynki Ja też testuje 22 grudzień, jesli wczesniej nie będzie @. Będzie to 32 dc. Kw żadnych objawów nadchodzącej @ nigdy nie mam oprócz ochoty na słodycze. Ale ostatnio to na słodycze mam ochotę cały czas wiec nie jest to wymierny objaw zbliżania się czegokolwiek. Wiec narazie czekam.
A tak wogóle to właśnie zaczęłam swój 3-tygodniowy urlop:) i jadę właśnie w rodzinne strony. Dojade pewnie gdzieś na 20. Ale sie strasznie cieszę:)

Czesc wszystkim! Melduje ze nadrobilam czytanie :-) malo mam ostatnio czasu. Testowac bede sobie jakos w przyszlym tyg bo mam testow duuuzo i mi nie szkoda; do tego mam jakies pozytywne nastawienie. Jak bedzie jedna kreska to trudno, nie tym razem to następnym. :-) ciekawe jak dlugo to nastawienie potrwq huehueh

Anulka - trzeba myśleć pozytywnie :)

No my dzisiaj i jutro jesteśmy u teściów. Niestety nie zapowiada się miły weekend. Wszyscy chodzą jacyś źli, nie wiadomo jak mówić, czy w ogóle mówić. Nie mogę się już doczekać poniedziałku, aż wrócimy do siebie. Chyba wyjdziemy gdzieś wieczorem, bo się nie da!:crazy:

Zostałyście mi tylko Wy dziewczyny :-)

reklama
Ja w niedziele jade do rodzicow.... teraz sprzatam i sie pakuje... kots chce mi pomuc? nawet nie weidzialam ze mam tyle papierow wszedzie cos lezy trzeba posprzatac.... nienawidze sprzatac :wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry