reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Basiu - jeszcze nudności sa, ale to już nie to co było, ostatnie dni były ok, bo wymioty 1 raz dziennie, góra dwa - tak to ja już moge funkcjonować :) nie ma co! ma sie ku dobremu miejmy nadzieje :) a u Ciebie wydze tempka szybujeeee &&&!!super!

Kasiu super, że wszystko idzie u Ciebie w dobrą stronę :) no i że Ancymonek ładnie rośnie :)

Mnie za to coś dzisiaj zaczęło pobolewać w okolicy lewego jajnika, pewnie Maluszek coś uciska...

Basik ładna ta Twoja tempka:) mocne kciuki &&& ( Emalia, Karola - i za Was też &&& )

Annie co tam porabiasz?

hej dziewczyny , Kasiu , dobrze ze jest lepiej:)
ja po wizycie , kurna tsh za wysokie 3,4 mam zwiekszyc dawke na 100 :/
Zuzia napewno bedzie dziewczynka , mam zdjecie pipki:) i wazy miedzy 900 a 940 gram:)

Hej dziewczyny :-) ja staram się nie denerwować bo czekam na ta kanapę i już mnie chce cos trafić bo przez jedna rzecz nie mogę przygotować nic dla Neli...

Kasiu fajnie że jesteś już w domku :tak:

basik, Emalia cudne macie te wykresy &&&& zaciśnięte ;-)

marka już kawał babeczki z tej Twojej Majeczki :-D

annie Ty sie lepiej Kochana nie denerwuj!!! spokojnie kanapa dojedzie:tak:
Dziewczyny czy ktoras z was miala nadanie droznosci jajowodow? jesli tak to napiszcie prosze jakie sa wasze doswiadczenia i czy badanie bolalo:-(
musze sie wkoncu na nie zdecydowac a strasznie sie boje:-( uparcie sie bronilam przez 4 miesiace ale chyba czas najwyzszy zrobic,ehhh

reklama
Basik, czuję się niezbyt dobrze. Jestem osłabiona, mam dreszcze i mdłości a rano dopadają mnie problemy jelitowe, że muszę natychmiast pędzić do wc. Nie wiem czy to dobrze? Martwię się, głównie tymi dreszczami...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry