reklama

Staraczki grudniowe 2012

basik, emalia a my dalej trzymamy kciuki i odganiamy wredotę !

annie super, że już będziesz mogła szykować kącik dla Nelki :) jak już coś będziesz miała gotowe to czekamy na zdjęcia. Jak się napatrzę to sama się weznę za szykowanie :)

marcia przykro mi:( najgorsze jak ktoś się tak męczy pod koniec swojego życia...

Miłego weekendu! Ja dzisiaj cały dzień po za domem, chociaż wolałabym zostać pod kołderką z laptopem i ciepła herbatką :-)

reklama
Dzien dobry!

a raczej srednio dobry bo z rana zmarla ciocia....przynajmniej juz sie nie meczy..

ashlee dopiero idziesz na zwolnienie ? No chyba ze mialas lekka i przyjemna robotke ale ja se nie wyobrazam codziennie wstawaci zasuwac do roboty na 8 godz. Dobrze ze ja na swoim.

marcia już w tak zaawansowanej ciąży to wszystko lekkie nie jest, tym bardziej jak musisz być na nogach od rana do 1 w nocy. A w weekendy zajmuję się fotografią ślubną już prawie 10 lat.

Dzien dobry!

ashlee to faktycznie nie lekka praca wiem bo mam sasiada ktory kreci wesela, komunie , chrzciny itd to narzeka ze caraz gorzej mu wytrzymac cala noc z kamera na takiej imprezie ( a ma ze 40 lat) kiedys pracowal piatek sobote i niedziele i dawal rady a teraz jak przyjdzie mu sie jeden dzien weekendu krecic to ledwie daje rady...
kurcze obudzilam sie tak wczesnie i juz nie zasne bo po 6 jade po akt zgonu nie lubie tej lataniny....

reklama
Hej Dziewczyny. Troszkę mnie nie było... Jestem po pierwszym USG, maluszek ma 6,5mm i bije mu serduszko :happy:. Następna wizyta za miesiąc lub gdybym chciała wcześniej o coś zapytać to mam przyjść wcześniej. W tym czasie mam porobić różne badania. Po 1,5 tyg TSH spadło do 1,79 i zostaję nadal przy dawce Euthyrox 25. Mam kontrolować co jakiś czas.
A takto jestem już na zwolnieniu :tak:. Większość dnia mam mdłości, jak ich nie mam to jem a jak nie jem to śpię i tak cały dzień. Pozdrawiam!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry