reklama

Staraczki grudniowe 2012

Dzieki dziewczyny, poryczalam sie z tej bezsilnosci bo niby zbadal slyszalam serduszko ale znowu umieram ze strachu i latam do kibelka i dalej sie babrze , nieduzo ale wolalabym zeby papier byl czysty

reklama
Marcia, doskonale rozumiem Twój strach i panikę. Ja taka sama jestem i aż się boję co będzie dalej w czasie mojej ciąży :szok:. Bardzo dobrze, że poszłaś do lekarza. A powiedział, czym mogą być spowodowane te plamienia? Leż dużo i odpoczywaj ...

Ashlee, serduszka jeszcze nie słyszałam, jedynie je widziałam na monitorku jako taka migającą kropeczkę :happy: Zauważyłam, że bardzo tłumię w sobie emocje. Niby jestem bardzo wylewna, wszystko po mnie widać odrazu...ale "coś" wstrzymuje mi łzy wzruszenia... Być może jestem po prostu panikarą, pełną obaw i nie dopuszczam do siebie szczęścia.... ?

Karola, zarażam Cię !!!!!!!!! cmok :*

A u mnie mdłości ciąg dalszy. Rano pędzę do kuchni, żeby je czymś zajeść ale średnio pomaga. Do tego mam wysoki puls, który mnie martwi i sprawia, że czuję się bardzo niespokojna....

Witajcie kochane ;-)

u nas wszystko na wariackich papierach bo wszystko na raz się zbiegło. Kanapa, meble dla młodej, rozkręcanie starego łózka i suma summarum spimy na materacu a ja od dwóch dni chodzę nieprzytomna :-) ale nie narzekam bo wszystko staje się coraz bardziej realne. Jeszcze w sobotę wesele nas czeka więc w między czasie fryzjer i kosmetyczke musiałam gdzies wcisnąć.

Ashlee pomalutku cos tam szykujemy. Pochwale się póki co literkami 1236118_527870997282446_813820726_n.jpg

marciu spokojnie dla dzieciątka wiem że ciężko jest się nie nakręcać ale wypij melisę poczytaj coś a wszystko będzie na pewno ok.

Nanncy powiedz o tych skokach ciśnienia ginowi bo ja jak tak miałam to kazała założyć zeszyt i mierzyc 3 razy dziennie i zapisywać a póżniej szłam z tym do niej i analizowałyśmy bo takie skoki sa niebezpieczne

basik, Emalia i Karola no wrzesień jest Was dziewczyny co?? figlować ile wlezie :-)

kasieczek, marka co u Was??

Załączniki

• 1236118_527870997282446_813820726_n.jpg
    1236118_527870997282446_813820726_n.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 45
Annie, nie mam skoków tylko właśnie non-stop wysoki puls a ciśnienie niskie. Mam dzienniczek pomiarów i notuję sobie od jakiegoś czasu. Ciśnienie mam ok 100/60, czasem jeszcze niżej a puls nie spadł mi nigdy poniżej 80, zazwyczaj mam ok 90 . Mówiłam o tym ginowi i jestem pod kontrolą kardiologa. Biorę Isoptin ale tylko 1/2 tabletki bo jak wezmę więcej ciśnienie spadnie mi do 40 i mogę dostać zapaści. Nic na to nie ma :-(. Gin mówił, że jestem niskociśnieniowcem i serce próbuje nadrobić. Grożą mi omdlenia w ciąży, dlatego mam siedzieć w domu i w razie co położyć się z nogami do góry. Przekichane :/

Witam z rana :) Już po śniadanku, pogoda paskudna, aż się cieszę że nie muszę wychodzić :) Dopiero po południu do przedszkola i na jakieś szybkie zakupy.

Annie
literki świetne :)) czekam na więcej ;))

Marcia jak u Ciebie? Wszystko się unormowało??

No i co u reszty staraczek i ciężarówek? Jakie plany na dzisiejszy dzień :) ?

Czesc dziewczyny

ashlee u mnie jako tako zeby nie wykrakac za to plomba mi wypadla i czeka mnie borowanie bez zniecUlenia bo bratowa powiedziala ze mi nie da nic :szok:

Moja ginka odpisala ze mam dolaczyc jeszcze wit c i lezec i w pn do komtroli

U mnie złego samopoczucia ciąg dalszy. Rano wstałam to aż nogi mi się trzęsły, tak jestem osłabiona. Zmierzyłam ciśnienie: 86/64 czyli strasznie niskie, puls 105 :(((((( Czuję się, jakbym w każdej chwili mogła zemdleć a jestem sama w domu...Nie wiem co robić?:-(

reklama
Cześć dziewczynki!!

Wróciłam juz od rodziców, niestety samopoczucie nie bardzo dopisywało i w domku był mini oddział ginekologiczny gdzie ja z siostra egzystowałyśmy! Niestety jeszcze mi nie przeszło i 2gi trymestr nie wprawił mnie w energię i życiowy zapał!

tak po krótce..

Marciu - przyjmij moje kondolencje!!
[*], i kochana odpoczywaj odpoczywaj i leż! &&& by wszytsko było oki, grunt to się nie stresowac, choć to raczej niemożliwe!

Basiu, Emalko, Karolko - kciuki za nowe cykle!! te wrzesniowe te owocne!!&&&

Nanncy - ja bym zadzwoniła do lekarza swojego, i leżała i się nie ruszała! ew. po swojego zadzwoń bo cisnienie faktycznie nizinne, a puls wysoki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry