• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki grudniowe 2012

Basiu - ja miałam miec robione badanie drozności, ale miesiąc przed sie udało :) są dwie metody - albo wprowadza się kontrast do jajników i się sprawdza komputerowo czy ładnie ścieka - co świadczy o tym że sa drozne, albo robi sie laparoskopie - która daje 100% pewności, ja miałam mieśc laparo, ( gin uważa ze to lepsza metoda, bardziej inwazyjna, ale daje pewnośc, zresztą ja przy pco miałam mieć nakuwane jajniki od razu)!

Tyle co wiem ja! czy boli? po laparo jakis ból napewno jest i slad na brzuchu, a jak z hsg - to nie powiem.

reklama
Hej moje laseczki.
Powoli wracam do życia, bo ostatnie dni to ciągłe pakowanie i jeźdzenie do siostry. Dzisiaj u nas juz spali i zostało nam niewiele do przewiezienia. Postaram sie trochę nadrobić.
Testy zrobiłam dzisiaj 2, na strumieniowym z rossamna 25 miu ino cieńa na 10miu paskowym z allegro coś bladoróżowego sie mieni. Czekamy do jutra. Już sama nie wiemkiedy mogła być owulka i czy trafiliśmy z serduszkiem.

Kasiu-cieszę się ,że już lepiej :*
Basiu- moja psiepsióla w pierwszym cyklu po badaniu ( zresztą wyszło ono dobrze) zaszła w ciąże i jest 15 tc:) Jak masz okazje to zrób pomimo że do przyjemnych nie należy.
Karolka- toffam :*

Pozdrawiam Was wszystkie i pamiętam :)

Hej dziewczyny!

Karola widzę po wykresie, że w końcu z mężem zaczyna się układać jak powinno :)) teraz tylko na koniec wykresiku 2 kreseczki poprosimy :))

Emalia, Basik kciuki za dalsze testowanie &&&

Annie nie denerwuj się, kanapa dojdzie, a Ty na pewno o to zadbasz żebyście zdążyli na czas z kącikiem dla Malutkiej ;)

Marcia, Kasia co u Was słuchać, brzuszki rosną :)) ?

Ja zapomniałam napisać że doszedł mi ten bujaczek-lezaczek, mąż już go złożył i jak dla mnie jest bardzo fajny, dla dziecka do leżenia będzie na pewno wygodnie, a wygląda jak na zdj w necie :)

Czesc dziewuszki!

emalka, basik kciku dalej zacisniete&&&&&

ja dzisiaj troche po miescie latalam ale z tych moich zakupow to tylko jak zwykle Patrycja korzysta bo kupilam jej fajne kalosze i bluze. Poza tym bylam u tej ciotki , kiepsko z nia , udalo mi sie zalatwic hospicjum domowe ale nie wiem czy doczeka niedzieli do pierwszej wizyty lekarza. Poza tym boli mnie gardlo i najdalm sie czosnku i oczywiscie smierdze na kilometr :-)

Nie wiem co mi się ta Majeczka ubzdurała :-) może dlatego że u nas pod blokiem sa aż 3 sztuki :-)

Emalka trzymam kciuki :tak:

Ashlee wykrakałaś bo dzisiaj dzwonili że kanapa do odbioru :-D ty czarownico

marciu to przykre ale dobrze, że ciocia ma zapewnioną opiekę w takich chwilach

kasia Weź pogadaj z tym swoim dzieciątkiem że ma całe życie żeby Ci tak w kość dawać :-D

basik a wczoraj ten spadek to może implantacyjny był ;-)

Dzien doberek!

emalia basik jak tam ?
Ja dzisiaj w nocy bez meza, pojechal do ciotki na noc bo jest bardzo zle....biedna tak sie meczy ma straszne bole mimo plastrow z pochodna morfiny i nic nie pomaga. Myslalam ze tej nocy nie przetrwa ale jakos dotrwala do rana nie wiem co bedzie dzisiaj :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry