• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
No basik sie dawno nie odzywala ...nanncy tez nic nie pisala do mnie bo to weekend w szpitalu tez nic nie robia maja sprawdzac w pn czy wody sie uzupelnily. Trzymamy kciuki dziewczyny&&&&

Czesc kobietki a co tu taka cisza?
Melduje ze nanncy sie odezwala, picie duzych ilosci przynioslo spodziewany efekt i wody wzrosly i teraz sa w normie:-) jutro wychodzi do domku.

u mnie bez wiekszych zmian maly troche wiecej sie rusza dzisiaj to ja juz jestem szczesliwa :-)

Marcia - własnie weszłam i miałam pytać o Nanncy - super że już wszytsko w normie! No i fajnie że Krystianek uszczęśliwia mamuske :)

U mnie wiązanie butów przysparza konkretnych problemów!
dziś przynajmniej długi spacer zaliczyłam, bo już 2 dni nie wychodziłam! Jakoś mnei wena świąteczna opuściła i nie chce mi sie stroic domku, zwłaszcza ze pod koniec tego tyg jedziemy w rodzinne strony by auto zarejestrowac i wracamy tylko na poniedziałek na moją wizyte, i z powrotem na święta do rodziny!

Za to ja dzisiaj bylam na badaniu progesteronu i wlasnie dzwonilam do labu i znowu spadl do 57,80 a ostatnio byl cos 94:angry: Szybciej moglby ten czas plynac zeby juz bylo grubo po 30 tc ....

W sobote, ale do poki nic sie nie dzieje tzn nie ma krwawienia to nie panikuje bo on mi spada i rosnie. Tak jak wtedy co tak spadl do 14 a nastepnego dnia bylo 40 wiec poki mam zastrzyki i cisza w majtkach to no panic

Kasia na to wyglada oby szybciej marzec...... Plus tego taki ze jutro musze isc do ginki po kolejna recepte na zastrzyki to zapytam o ruchy malego kiedy mam panikowac a kiedy podejsc do tego na spokojnie

reklama
Dzien dobry!

co tu taka cisza.....ja dzisiaj mam bardzo intensywny dzien...z rana pojechalam z Pati do ortopedy bo w niedziele sasiad skoczyl jej na palec kciuk prawej reki i caly czas ja bolalo i w efekcie ma zalozona szyne z gipsem, potem bylam u ginki i powiedziala ze powinnam czuc min 10 ruchow przez caly dzien wiec spoko. Ze zlych wiadomosci to takie ze wypisala mi czysty progesteron w zastrzykach ktory nie jest dostepny w polsce i musze jakos sprobowac go sciagnac z cieszyna czeskiego i nie wiem jak to mam zrobic, narazie wyslalam maila do nich i zobaczymy. Nie mam nikogo kto mieszka blisko albo jedzie w tamte rejony a poki co mam brac pregnyl. O i tyle u mnie.
nanncy jako tam wypuscili cie ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry