• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Melduje sie wieczorowa pora:-)

co do moich zastrzykow to dobrze ze one chociaz nie sa drogie...tak mi sie wydaje bo zapytalam ile bedzie kosztowac ze mam 6 opakowan czyli 30 amp to pani powiedziala ze ok 100 zl wiec spoko mam nadzieje ze mowila za calosc i ginka tez mowila ze one tanie .
Jestem jakas dzisiaj zmeczona na maxa i jeszcze musialam jechac do galerii bo moja corcia wrocila ze szkoly i oswiadczyla ze pani z kolka caritas wyznaczyla ja na jutro do kolendowania i zbierania slodyczy dla biednych dzieci i ma byc aniolem ze skrzydlami i aureola noz kuzwa nie mogla wczesniej powiedziec a tak musialam jechac na szybkiego cos kupic i 50 zl poszlo

Hejka!

No Marcia - zaczynamy kolejny nowy tydzień :)

My dzis jedziemy do domu rodzinnego. A ja wstałam chwile porobiłam i mi tak niedobrze ze znów sie połozyłam, a tu trzeba się popakować.. eh.. nic mi sie nie chce!
Słonko jest, piekna pogoda a ja do dupy!

tak jest Kasieńko tyle ze ty 3 tyg przede mna.
za tydzien mam wizyte u prywatnego gina to podejrze Krystianka :-)
kasia wybierasz sie na wypasione usg po 32 tc ? bo ja sie zastanawiam czy isc na te 4 d i se filmik nagrac ...pewnie sie wybiore bo jak ze by inaczej...
ide cos jesc zrobic bo zaraz moje biedne glodne dziecko powroci ze szkoly

Nanncy gratuluje corci! :) drinkuj duzo wody

Basik bidulko trzymaj sie!

Kasia,marcia ja nie moge, ale zlecialo. Teraz bedziemy czekac na wasze porody :)

Ja sie dzisiaj wybieram z szymonkiem na usg bioderek. Lece jeszcze obiad skonczyc i trzeba sie bedzie zbierac. pozdrawiam was wszystkie

nanncy gratuluję córeczki!!!!
oj to lipa chyba z tymi przeczuciami, bo ja też mam przeczucie, że będzie chłopak a potem pewnie będę miała niespodziankę :-D

wstaw nam zdjęcie tej małej Księżniczki!

przepraszam, że tak długo mnie nie było ale jakoś nie miałam weny na komputer, wolałam książkę poczytać, film obejrzeć, pospać :-D a zresztą i tak nie miałam za bardzo o czym pisać. Mam nadzieję, że nie macie mi za złe, że do Was nie zaglądałam :zawstydzona/y:

tydzień temu byłam u Gina na NFZ, dostałam skierowanie na wszystkie badania, porobiłam je, dziś byłam na usg też na NFZ więc jestem do przodu o jakieś 3 stówki (badania + prywatna wizyta z usg), a co, składki płacę, należy mi się więc korzystam :-p

jestem w szoku, jak Bąbelek urósł od ostatniego usg, poprzednio miał 5 mm wielkości i przypominał małą fasolkę a teraz, szok, 4,6 cm, rączki, nóżki, serducho bije jak dzwon! z aktualnego usg wychodzi, że to 11 tydzień 2 dzień. Czy to możliwe, że Bąbel aż tyle nadrobił od ostatniego usg??? :szok:

Drogie cioteczki, Bąbelek chyba specjalnie dla Was tak ładnie zapozował ;-)

Zobacz załącznik 599948

Karola prosze nas tu nie stresowac i chociaz kontrolnie sie odzywac raz na jakis czas :-)

gratuluje babelka i owszem mozliwe zeby tyle nadrobil...nasze dzieciaki rosna w swoim tempie i teraz bedzie okres imtensywnego rozwoju a potem nabierania cialka.....ciekawa jestem ile to moj synus bedzie wazyl za tydzien.
A tak wogle to juz dzisiaj slysze o drugim przypadku gdzie na usg mowili ze bedzie chlopiec a urodzila sie dziewczynka.....jedna dziewczyna z innego watku urodzila i wlasnie mial byc synus a jest cora i ode mnie z marcowek dziewczyna pisala ze znajomym sie urodzilo dzieciatko i mial byc chlop a tu dziewuszka......az sie boje ale z drugiej strony ja to tyle razy mialam usg i tylu lekarzy mi robilo ze chyba wszyscy by sie nie pomylili.....zobaczy sie w marcu :-)

Hej, hej!
Karola, no piękny bobasek !!!!!! :-) Teraz szybko się zmieniał, z jednego usg na drugie będzie inaczej ale fakt, największy skok jest chyba między usg potwierdzającym ciążę a drugim usg :tak:

Marcia, no ja też gdzieś słyszałam o przypadkach pomyłek płci. U mnie 3 lekarzy zgodnie stwierdziło, ze dziewczynka. Wczoraj kupiłam pierwsze różowe ciuszki. Trudno, najwyżej chłopczyk będzie chodził w różowym ;-)

A oto kilka fotek, o które prosicie:

2.jpg 1.jpg

Trochę słabo widać ale może dojrzycie :) Na tym drugim złapała się za głowę, jakby chciała powiedzieć: " O matko, znowu mi robicie usg???!!!! " hahaha

Załączniki

• 2.jpg
    2.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 62
  • 1.jpg
    1.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnia edycja:
reklama
Nanncy sliczne zdjecia :-)

wlasnie nadzoruje ubieranie choinki przez Pati i jej kolezanke....maz w tym roku zaszalal i wybral taka z 2 m w donicy ze sasiad musial pomoc zeby ja wniesc a potem posadzimy ja na naszej dzialce :-)powiedzialam ze ja posadzimw marcu jak sie Krystian urodzi bedzie taki symbol jego narodzin :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry