-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Cześć kochane!
Ja przyjechałam do siebie, bo za godzinke wizyta! i okaże się czy szyjka się skraca i jak będa wyglądac moje święta!!
Nanncy - córcia piękna!
Karola - odzywaj się do nas laseczko! choćby info, że jest oki ! nam wystarczy! przecież wiesz ze cieżarnych stresowac nie wolno! Bąbelek świetny! i rośnie jak na drożdzach! i dobrze! u mnie mała na poczatku pomalutku rosła a potem nadrobiła
Marcia- fajna opcja z choinką
edit.
Jestem po wizycie, córcia waży 1800g, w 3 tyg 500g przybrała
, śniło mi się że mi powiedział ze mam szyjke na niecały centymetr, wiec mi zmierzył jest długa 3.7 cm, ale miękka i jakby rozwarcie zaczynało sie robić, bo już na opuszek jest.
DZiewczynki kochane nie wiem czy jeszcze tu zaglądne przed świętami..
Życze wam Wesołych, a co najważniejsze spokojnych i ciepłych świąt, by wyszeptane w myślach marzenia spełniły się, by pociechy zdrowo rosły - te w brzuszkach i już poza nimi!! a nasze ciążowe rozwiązania odbyły się w sposób magiczny
Ja przyjechałam do siebie, bo za godzinke wizyta! i okaże się czy szyjka się skraca i jak będa wyglądac moje święta!!
Nanncy - córcia piękna!
Karola - odzywaj się do nas laseczko! choćby info, że jest oki ! nam wystarczy! przecież wiesz ze cieżarnych stresowac nie wolno! Bąbelek świetny! i rośnie jak na drożdzach! i dobrze! u mnie mała na poczatku pomalutku rosła a potem nadrobiła
Marcia- fajna opcja z choinką
edit.
Jestem po wizycie, córcia waży 1800g, w 3 tyg 500g przybrała
, śniło mi się że mi powiedział ze mam szyjke na niecały centymetr, wiec mi zmierzył jest długa 3.7 cm, ale miękka i jakby rozwarcie zaczynało sie robić, bo już na opuszek jest. DZiewczynki kochane nie wiem czy jeszcze tu zaglądne przed świętami..
Życze wam Wesołych, a co najważniejsze spokojnych i ciepłych świąt, by wyszeptane w myślach marzenia spełniły się, by pociechy zdrowo rosły - te w brzuszkach i już poza nimi!! a nasze ciążowe rozwiązania odbyły się w sposób magiczny
Ostatnia edycja:
...tyle, że jest wysoko, twarda i mocno trzyma. Tak czy siak, i tak chyba trzeba uważać.
.