Madame83
Fanka BB :)
Powtórz test!Coś jest ewidentnie ze mną nie tak. Miałam okres 2 dni
Może coś się wyjaśni jak przyjdą jutro wyniki hormonów... ten cykl raczej spisuję na straty...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Powtórz test!Coś jest ewidentnie ze mną nie tak. Miałam okres 2 dni
Może coś się wyjaśni jak przyjdą jutro wyniki hormonów... ten cykl raczej spisuję na straty...
Nie mam już testówPowtórz test!
A te krwawienia wyglądały jak zwykle? Z żywa krwią?Nie mam już testówJutro pójdę kupić. Pewnie to wina hormonów, wyniki będą rano
a jak nie to ja już nie wiem o co chodzi
18.12 wieczorem plamienie jasnoróżowa krew, 19.12 żywa krew, ale nie jakoś super dużo i dzisiaj jest znowu tylko plamienie. W sumie już nic nie ma i ja naprawdę nie rozumiem o co tutaj chodzi. Nigdy tak nie miałam i nie wiem czy nie pójść szybciej do ginekologa...A te krwawienia wyglądały jak zwykle? Z żywa krwią?
Dużo krwi 19ego? Zrób test, albo betę. A nuż.. nie pamietam kto tu pisał ostatnio, ze takie słabe okresy kiedy się endometrium odpowiednio nie rozbuduje18.12 wieczorem plamienie jasnoróżowa krew, 19.12 żywa krew, ale nie jakoś super dużo i dzisiaj jest znowu tylko plamienie. W sumie już nic nie ma i ja naprawdę nie rozumiem o co tutaj chodzi. Nigdy tak nie miałam i nie wiem czy nie pójść szybciej do ginekologa...
Ja tak mialam w poprzednim cyklu (tym co trwał 46 dni) zawsze mam krwawienie 5 dni a wtedy 3 a w zasadzie 2 bo jeden to plamienie juz było18.12 wieczorem plamienie jasnoróżowa krew, 19.12 żywa krew, ale nie jakoś super dużo i dzisiaj jest znowu tylko plamienie. W sumie już nic nie ma i ja naprawdę nie rozumiem o co tutaj chodzi. Nigdy tak nie miałam i nie wiem czy nie pójść szybciej do ginekologa...
Dziewczyny, jutro idę na proga, 7dpo. Muszę być na czczo?
Nie musiszDziewczyny, jutro idę na proga, 7dpo. Muszę być na czczo?