Madame83
Fanka BB :)
Trzymamy kciukiSzału nie ma, ale zobaczymymam nadzieję, że urośnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trzymamy kciukiSzału nie ma, ale zobaczymymam nadzieję, że urośnie
Nie mogłaś tej babce powiedzieć, że tam całe forum czeka na wyniki ?Jeszcze nie mam wyników… może jutro, pani powiedziała… kocham ta nasza służbę zdrowia
W ciąży, którą straciłam dostałam drugi wynik dopiero po 4 tygodniach po kolejnym upomnieniu się jak już serduszko przestało bićJeszcze nie mam wyników… może jutro, pani powiedziała… kocham ta nasza służbę zdrowia
z chęcią ale była już chyba przemęczona bo ledwo mi odpowiadała. Wolałam wyjśćNie mogłaś tej babce powiedzieć, że tam całe forum czeka na wyniki ?
![]()
Gratulacje dziewczyny! Bardzo się cieszę, wiem że ja też będę miała kiedyś ten szczęśliwy cykl (byle szybko) Jak to jest mieć bejbika w brzuchu? Dla mnie to jakaś abstrakcja jak o tym myślę
![]()
Dopóki nie czułam ruchów to myślałam, że to jakiś żart, że to niemożliwe, żebym miała w sobie dzieckoGratulacje dziewczyny! Bardzo się cieszę, wiem że ja też będę miała kiedyś ten szczęśliwy cykl (byle szybko) Jak to jest mieć bejbika w brzuchu? Dla mnie to jakaś abstrakcja jak o tym myślę
![]()
Cudowne wieściSzału nie ma, ale zobaczymymam nadzieję, że urośnie