anna2101
Mama Wiktorynki <3
bete najlepiej zrobić po spodziewanej @. wczesniej nie ma sensu.. wiem po sobie niestety..lepiej byc pewnym niz później sie zawieść.Ja też sie zastanawiam nad betą . Kiedy najlepiej ją zrobić, żeby wyszła wiarygodna??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
bete najlepiej zrobić po spodziewanej @. wczesniej nie ma sensu.. wiem po sobie niestety..lepiej byc pewnym niz później sie zawieść.Ja też sie zastanawiam nad betą . Kiedy najlepiej ją zrobić, żeby wyszła wiarygodna??

Jedno jest pewne jak się bardzo chce mieć dziecko to schiza jest ta sama nie wazne czy się czeka na pierwsze, drugie czy tak jak u mnie czwarte.
Kiedyś myślałam że tylko przy pierwszym są takie straszne emocje...anna2102 i avensis- trzymam za was mocno &&&&&
ja prawdopodobnie zatestuje we wtorek , będzie to mój 26dc. Zawsze 2 dni przed @ zaczynam plamić czyli od poniedziałku jakby co. Ja wam napiszę że jakiś konkretnych objawów nie mam ale od wczoraj mi jest ciągle słabo i walczę z mega sennością. Piersi mnie nie bolą ale swędzą???) i ciągnie mnie w dole brzucha ( ale nie jak na @) także powiem szczerze że jak czerwona wredota się pojawi w przyszłym tygodniu będę naprawdę zawiedzona bo już tyle objawów sobie nawkręcałam
Jedno jest pewne jak się bardzo chce mieć dziecko to schiza jest ta sama nie wazne czy się czeka na pierwsze, drugie czy tak jak u mnie czwarte.
Kiedyś myślałam że tylko przy pierwszym są takie straszne emocje...
u nas jest ładna pogoda, w DE nie ma święta. Zaraz jadę po córkę do szkoły i po prezent dla kolegi syna na urodziny a potem jeszcze najmłodsze z przedszkola odebrać.