reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

happymama jak utworzysz suwaczek, na samym końcu masz link do wrzucenia na forum.
Wchodzisz w USTAWIENIA,nastepnie EDYTUJ SYGNATURE i tam wklejasz dowolna ilość suwaczków, pamiętaj jednak żeby nie przekraczaly 7 linijek bo wtedy wychodzi blad, ale to już będziesz widziala na bieżąco :)

reklama
Nie ma za co :*
mnie osobiście denerwuje mala możliwość dodania suwaczków, bo znowu dziś mi się wszystkie nie zmiescily :zawstydzona/y: wstawiłam smiejaca się dzidzie, a musiałam wywalić suwaczek owulacyjny :dry:

Hey Dziewczynki :-)
My z mężem właśnie wróciliśmy z wycieczki, tzn. postanowiliśmy wybrać się do pobliskiego miasteczka na koncert Enej i Bednarka z braku ciekawszych zajęć :-p No i zawsze to coś innego niż siedzenie w domu :sorry2:

Mimimoo
przykro mi z powodu @, ale lepiej przed testem niż po...

02.04.2013 - Smerfna85 - wynik pozytywny :) hcg: 8.04 = 640
04.04.2013 - Agata1983 - hcg 296 :)
10.04.2013 - Aka85 - są dwie kreski :)
10.04.2013 - AniołekBB
12.04.2013 - Marce_la - wynik pozytywny :) hcg 11.04 = 1 24.3
13.04.2013 - Patanka - jest bladzioch, czekamy na wynik hcg
14.04.2013 - Ananaska - są dwie kreski :)
20.04.2013 - Malinka41 - są dwie kreski :) hcg 16.04 = 37,68, 25.04 = 1487
18.04.2013 - Michalina_ch - dwie krechy :)
19.04.2013 - Anneeczka - dwie kreski :)
21.04.2013 - Agaawa - @
22.04.2013 - M_i_a90 - @

22.04.2013 - Papalo - ??
23.04.2013 - Oliwia1 - jest druga kreska :), hcg 24.04 = 72, 27.04 = 223
25.04.2013 - Tygryseczek - @
26.04.2013 - Pegas - są dwie kreski :)
28.04.2013 - Ailatan1987 - @
30.04.2013 - 90_natka - czekamy na @
30.04.2014 - Dżina - ???
01.05.2013 - Mimimoo - @
05.05.2013 - Patu$ka
06.05.2013 - Anna2101
08.05.2013 - Happymama82
08.05.2013 - Moniqaa, 3 cykl
(przerwa ze względu na leki)
10.05.2013 - Anuszka
10.05.2013 - Nuuuśka
12.05.2013 - Avensis
14.05.2013 - Angelaa_w
18.05.2013 - Sandra_best
23.05.2013 - Agaawa
26.05.2013 - Carolina84
??.06.2013 - Kasiawr

Hej babeczki kochane!
Ja już sobie nie wyobrażam inaczej zaczynać i kończyć dnia niż z Wami ;)
Mimimo - przykro mi, buziaki wysyłam!!!
A ja wróciłam z grilla (grill na tarasie, a my w domu...). I niestety wracając dostałam nerwa - bo wracaliśmy 50 km, ciemno, mgła, pełno tirów, i deszcz - i ja musiałam prowadzić.... nienawidzę!!! Jeszcze w głowie mi się kręciło od przeżarcia!!!!
Ale jestem już w domku i się odprężam!!
A ja Wam zabraniam opuszczania tego wątku!!! Jestem do Was przyzwyczajona na maksa!!!
A najwięcej do Nuuuśki - ona ma tak pozytywną energię, nawet przez net!!! I jest tak silną kobitą, że aż miło z nią rozmawiać!!! ;*********
a zresztą Wy wszystkie jesteście super!!! Co jedna to kochańsza!

to XxX to tylko tak że niby przez x czasu
:p
jakbym ja teraz ten tego to w styczniu termin też zimno
Nuśka
a my razem testujemy :-D
jak tam cykl staranka i owu
bo my już co mieliśmy zrobić to już zrobiliśmy :-D

Witam się w wolny dzień:-)
...mam większe cycki, a że w rzeczywistości nie są wielkie, więc widzę różnicę:szok: Do tego to pobolewanie w podbrzuszu i kłucie lewego jajnika (z niego w tym cyklu powinna być owulacja);-)
Jestem ciekawa wyniku...

Pomimo średniej pogody, super dnia Wam życzę:-)

Wstałam, patrze za okno, a tam leje :( wrr jak ja nie lubię takiej pogody :crazy: Nuuuśka bardzo fajny ten Twój bobas :tak: Michalina my też ostatnio byliśmy na ognisku ( w lesie) razem ze znajomymi M. z pracy, wracaliśmy po nocy, w deszczu i też musiałam prowadzić.

reklama
michalinka ja nie wyobrażam sobie dnia bez pisania z Wami, z Toba w szczególności :* Jakby Cie tu jeden dzień nie było, zwolalabym pewnie walne zgromadzenie i zarzadzila poszukiwania :laugh2:Bo bo jak co, ale bez moich dwóch słoneczek nie ma dobrze zakończonego dnia :tak:I Ty się nie denerwuj bo pragne przypomnieć, ze Ci nie wolno! Trzeba nakleić na szybke naklejke - Kobieta w ciąży - pierwszenstwo na drodze :wściekła/y:Co by jeszcze wszyscy wokoło wiedzieli, ze nie maja Cie denerwować.
My dziś smigamy na obiad do tesiow, wiec będę pod wieczor spowrotem :tak:

anuszka taaaa przez xxx miesięcy...zapomnialas ze ja od razu wszystko przeliczam :laugh2:styczeń, matko rozhulana zima a my na porodówce :wściekła/y:
U mnie owu potwierdzona w 17dc, staranka były, choć oczywiście mam swiete przekonanie jak co miesiąc, ze za mało, albo nie trafiliśmy dokładnie w godzine "0". Sadze ze cykl przesunie mi się o te dwa dni, wiec orientacyjnie mam dwie daty spodziewanej @ - 11 i 13 maj. Wiec najlepiej testować nie wiem kiedy - w niedziele 12 Komunia Olki - bosshe a ja w taki stresie będę olaboga :wściekła/y:

avensis zawsze jak piszecie, ze bola Was piersi, tudzież macie większe - patrze do stanika ale ja niestety nie widze zadnej roznicy. Tzn pewnie bym zauwazyla ale obawiam się, ze wmówiona. Kiedy Ty masz testowanko Kochana ? bo mi umknelo. Tak tak to musi być fasolka :tak::-)

sandra dziś podobno u Nas - na południu maja być większe opady niż wczoraj, a wczoraj lalo tak, ze zalowalam, ze nie mam w domu lodki i wiosel :wściekła/y:

Do góry