reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Kingax1 jesli moge Ci cos poradzic,to nie wpadac w paranoje Kochana. Nie mysl o tym tyle bo sama siebie nakrecasz, uspokoj sie na prawde bo niepotrzebne nerwy i stres niczemu nie pomoga, jesli udalo sie zafasolkowac, to tym bardziej. 7 maj jest juz za pare dni, wiec podejdz do tego na prawde ze spokojem, i uwierz pomijajac wszystko inne ze brzuch moze Cie z nerwow bolec :blink:

Brzuszek z bolu nie sadze zeby sie powiekszyl,moze wzdecie ?

Ostatnia edycja:
reklama
Ja wiem że tak powinnam zrobić że moje ciało robi inaczej. Pobolewanie brzuch to napewno nie jest od nerwów. To coś innego

Bede musiała jednak poczekać do wtorku . co bedzie do tego czasu to bedzie już nie ma na to wpływu. A ty kiedy testujesz??

kinga postaraj się wyluzować choć wiem że to niełatwe... Ale uwierz mi, że jak się człowiek tak nakręca to nagle wszystkie objawy się pojawiają.. A jak się czasami okaże że to jednak nie fasolka to jest dołek psychiczny nie do opisania... Ale oczywiście trzymam kciuki żeby to jednak była fasolka :-) jeszcze tylko kilka dni i wszystko się powinno wyjaśnić :-)

Kingax mialam testowac 10 maja z racji @ spodziewanej 11 maja, ale racji owu przesunietej o dwa dni, mysle ze tyle samo przesunie sie caly cykl, wiec nie bedzie trwal 28 dni tylko 30. Opcji @ mam wiec dwie - albo 11 albo 13 maja. 12 mam Komunie Olki, wiec nie wiem czy wtedy zatestuje,ale mozemy przyjac ze jesli 11 gadzina nie przylezie, to 12 wpisuje na testowanko :tak:

Jak to dobrze ze można sie tu komuś pozwierzać, kazde dobre słowo jest tu ważne same chyba wiecie . dzieki kobietki

Hej dziewczynki ja mam takie pytanko odnośnie testów owu. Ostatnio robię codziennie ( od poniedziałku) teoretycznie dziś kreska powinna być ciemniejsza a wyszła dużo bledsza niż wczoraj czy przed wczoraj.
Co to może oznaczać?

reklama
sandra jesli kreska wyszla o wiele bledsza niz poprzednio,wedlug mnie owu sie przesunela po prostu :tak: najlepsza metoda byloby mierzenie tempki. Ale jest jak najbardziej mozliwe, ze owulacja przesunie sie o pare dni w jedna czy w druga strone nawet przy regularnych cyklach czego najlepszym przykladem jestem ja :blink:
Zrob tescior jutro, jesli wyjdzie jedna tlusta krecha, badz druga rowniez, ale jeszcze bledsza niz dzisiejsza to sadze, ze owulacja juz wystapila.Szkoda ze nie masz wykresu, byloby najlatwiej zorientowac sie :tak:

Do góry