reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Dzięki za pomoc Nuuuśka :tak: narazie nie mierze temp. Pewnie od następnego cyklu zacznę :-) Ale cały czas mam taki dziwny ból z lewej stronu zupełnie jak by to owu była

reklama
sandra no i to jest calkiem normalne :) Nie zawsze bol owulacyjny swiadczy o owulacji, tak jak nie zawsze jego brak oznacza ze owulacja sie nie odbyla. Przyjmuje sie ze podczas regularnych cykli 28-dniowych owulacja powinna wystapic miedzy 14-15 dc ale zawsze sa odstepstwa od normy i nie swiadczy to o niczym niepokojacym. Bardzo mozliwe, ze owulacja odbyla sie wczesniej.
U mnie w tym cyklu byly dwa spadki, z czego ciezko bylo na poczatku rozroznic czy pierwszy nie byl owulacja, bo testy wychodzily teoretycznie na + ( dwie krechy z czego jedna bledsza ). Jednakze po kolejnym spadku, gdzie dwa dni z rzedu tescior wychodzil mega pozytywnie + do tego bol owolacyjny moglam juz okreslic kiedy owulka faktycznie sie odbyla. Teraz po wykresie na szczescie widac, ze potwierdza sie :tak:

Kingax1- ból brzucha może mieć wiele przyczyn. Musisz być cierpliwa. Do 7 maja już wiele nie zostało:tak:

ja się pocieszam tym że nie mam jeszcze standardowego nerwa przedokresowego kiedy to bywam okrutną zołzą dla otoczenia i nie mam jeszcze żadnego pryszcza na twarzy a to zawsze są u mnie 100% zwiastuny @

na mnie krzyczeć?
jak to
tylko trochę do pionu ustawić :p
kocham was i zostanę tu nawet jak będę miała dzidzię albo będę się starać przez XxX innych miesięcy!

anuszka ja Cie proszę, bez przesady ! Ty wiesz ile to miesięcy ?? :-Dtrzydzieści, nie przesadzaj ja Cie bardzo proszę bo mnie zdenerwujesz ! Wy się macie starac, przytulać i fasolkowac ile się da, najlepiej od razu dwie albo i trzy :-) I nie ma, ze się nie uda, bo musi tak ? prędzej czy później, statystyka Nasza kwietniowa jest bardzo ladna, zachaczylysmy już o maj wiec jak by Nam się udało w maju to fasolki będą w lutym :tak: oj taka zimnica...brrr

Oh dużo napisałyście jak mnie nie było, jakoś nadgoniłam :-) A mnie dalej bolą piersi i bołało mnie dzisiaj podbrzusze w pracy , nie potrafiłam się schylać :( 18 dc.

Mimimoo Kochana :-(a tak trzymałam kciukaski...ale masz racje, z dwojga zlego dobrze ze nie zatestowalas, bo tlko rozczarowanie byłoby większe. Nie wiem skad pytanie czy możesz z Nami zostać :blink:Ja sobie nie wyobrażam tego watku bez Ciebie. Kazda z Nas tworzyla ten watek, i nie wybrazam sobie zebysmy się teraz posypaly.
Rozluznij się i nie martw choć wiem ze ciężko mowic,ale co można poradzić ? mamy już maj, ciepełko mam nadzieje niedługo do Nas zawita, a jak cieplo, to większe szaleństwa w glowie się rodza :tak:wiec może to jest jakas metoda :happy2:

Mimimoo strasznie mi przykro że @ jednak przyszła :-( ale dobrze, że patrzysz na to optymistycznie :-) nowy cykl to nowe staranka i tym razem musi się udać :-) musimy być dobrej myśli :*

mimimoo i to chyba najlepsze rozwiązanie - isc na calosc, przytulasz się kiedy chcesz i tyle na ile masz ochote, w końcu tak się "robi" dzieci. A my wiecznie zapatrzone w kalendarzyki, wykresy, już oczopląsu można dostać. Co ciekawsze dzisiejsze moje przytulanki były najmilsze od tych poczynanych w tym cyklu. Nie myslalam po prostu tak usilnie nad tym ze - ooo to dziś, to dziś, musimy dac z siebie wszystko. Czasem chciałabym muc wylaczyc to myslenie w trakcie, ale nie potrafie a nie oszukujmy się - glowa to Nasza najwieksza przeszkoda jeżeli cala reszta jest w porządku.
Widze ze zaczelas robic wykres :) bardzo dobrze.

reklama
mimimoo - kurcze przykro mi że wredna @ przyszła ale dobrze że jesteś optymistycznie nastawiona. W następnym cyklu napewno się uda!
I oczywiście mam nadzieje że tu zostaniesz bo ja też tu już zostaje bez wględu na wszystko:tak:

a jam bardzo glupi problem, kiedyś mi się udało a teraz nie mogę wstawić suwaczków żeby je było widać pod moimi opisami. Czy ktoś mógłby mi zapodać instrukcję??? please...

Do góry