reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

kobitki chyba wam umknęło że mimimoo pisała że nadal brak @ i nie miała okazji testować bo nadal nie miała jak się wybrać po test i że być może dzisiaj jej się uda i że się odezwie:-)

no to ja się wyłamię, lubię burzę i grzmoty ale tylko jak siedzę bezpiecznie w domku :)

przyzwyczaiłam się do was:) nie chcę bez was ani do majówek ani do styczniówek się przenosić. Chociaż do styczniówek bym chciała bardzo ale z wami :)

Ostatnia edycja:
reklama
happymama no i widzisz, potwierdza sie moja slepota ;D nawet postow nie widze :-D
Jak mimimoo nie ma @ to mowie, ze na bank jest fasolcia :D moze jej trzeba ten tescior wyslac ? i bedzie szybciej ?? Mimimoo ja pomoge jak trzeba :-):-)

i po co sie chcesz gdzies przenosic? ja od lutego mam tylko Was i lutowki, i nie mam zamiaru nigdzie sie przenosic ani wyprowadzac :) Przyzwyczajam sie ludzi jak malo kto, a Was pokochalam jak najlepsze psiapsioly wiec nie ma takiej opcji nawet :D Kto w koncu jak nie ja bedzie krzyczal na malinke, anuszke ,avensis i Ciebie ?

Dzis sobie pomyslalam - ale tak przez chwile tylko - ze ja teraz taka madra a 11 bede sikac po gaciach zeby @ nie przylazla, a jak sie pojawi, to dopiero bedzie gderanie ;P

Ostatnia edycja:
Nuuuśka - ja termin @ mam na wtorek 07.05- ale mam nadzieje ze nie przyjdzie ( jestem w 23 dc)

Kingax1 - a więc i dla ciebie i dla mnie przyszły tydzień będzie emocjonujący :)) oby pozytywnie!!!

Drugi dzien boli na @,dzisiaj nie przyszla;) robiłam test ale wyszedl negatywny moze to jeszcze za wczesnie skoro do @ zostalo 2-3 dni, mysle ze ty razem to bedzie klapa;(

malina nie mysl w taki sposob, dopoki nie ma @ zawsze jest nadzieja.Test najlepiej robic w dniu spodziewanej @ lub dzien po jesli sie nie pojawila, wtedy wynik jest najbardziej miarodajny:tak: a jak tempka ? mierzysz ?

szczerze mowiąc to nie mam czasu na to wczesnie do pracy wstaje wiec wszystko biegiem,wiec mierze sobie czasami po poludniu lub poznym wieczorem i przewaznie jest u mnie 35,5 35,6 36,0 a teraz to mam 36,6 co zadko sie zdaza tak ''wysoka'' jak na mnie

malina ja tez wstaje wczesnie do pracy, bo jak mam na rano to o 4.30, dlatego budzik mam codzienie nastawiony na ta godzinke, a pomiar zajmuje na prawde niewiele czasu, a warto, bo dzieki temu mozesz bacznie obserwowac co dzieje sie z Twoim organizmem w poszczegolnych dniach cyklu :tak:

reklama
Ja właśnie wróciłam ze spaceru może po 1 km czułam znowu ból brzucha i mam wrażenie jakby brzuszek mój sie powiększył z tego bólu i cały czas czuje pobolewanie. Idąc zastanawiałam sie czy nie zadzwonić do mojego ginekologa ale co on moze mi poradzic jak @ mam dostać dopiero 7 maja Już odchodze od zmysłów dlaczego tak mnie pobolewa. dosłownie czuje jakbym miala zaraz dostać @. A nigdy tego nie miałam z innymi ciążami. też tak kogoś pobolewał i co wyszło??

Do góry