reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

czesc dziewczyny
u mnie dzisiaj 23 dc i od 4 dni boli mnie brzuch a @ mam dostać dopiero we wtorek.Oprócz tego bola mnie piersi co nigdy nie bolały. Chciałam kupić dzisiaj test ale z Quicka Money, byłam w 3 aptekach i go nigdzie nie ma. Jestem rozczarowana bo nic nie kupiłam a po wszystkich aptekach nie chce mi sie biegać. zawsze go testowałam i wydawało mi sie że jest najlepszy.

reklama
Cześć Dziewczyny,
My również z Mężem od kwietnia ponownie rozpoczęliśmy starania. Okres powinnam dostać 29 kwietnia a tu już 2 maja i nic... :) Mam kilka ciążowych objawów jak często oddawanie moczu, nudności i odbijanie się. Zrobiłam test ciążowy 29 kwietnia po południu i wyszedł negatywny. No i teraz mam wątpliwości czy już jest czas na kolejny test? A jeśli tak to zrobić go rano czy obojętnie o jakiej porze dnia? Doradźcie proszę....

Najlepiej zrób test ledwo jak wstaniesz wtedy jest najwieksze stężenie a ja polacam test w firmy Quick Money on szybko wykrywa ciąże.

Kingax1 ​czyli uważasz, że już mogę robić test, tylko rano? A ten test Quick Money jest dostępny w aptekach czy może tylko w jakiejś drogerii?

ponoć najlepiej jest testować z rana. Ale jak test ma wyjść pozytywny to wyjdzie bez wględu na marke czy porę dnia. Ja w ostatnich dwóch ciążach robiłam test wieczorem i to tymi najtańszymi paskowymi. Inaczej jak się testuje przed spodziewaną @ wtedy im czulszy test tym lepiej.

ten test jest dostepny w aptece i kosztuju 10-12 zł w zaleznosci od apteki. Tak można zrobić obojętnie kiedy ale najlepiej rano i to dużo ludzi ci powie.

Naczytalam sie w necie ze najlepiej poczekać az @ spóźnia sie conajmniej tydzień i stąd moje wątpliwości :-) A z tego co czytałam to forum to jesteście najbardziej wiarygodnym źródłem informacji bo macie doswiadczenie. Dziekuje za odpowiedź :-)

michalinka my mieszkamy słoneczko moje na 7 piętrze, wiec byłoby co zbierac jakby się tak Naszym artystom latac zachciało za ptaszkami :shocked2:Ale pogoda się spierniczyla. Chcialam w tym tygodniu balkon pomalować, bo przez zime trochę Nam się mazow porobilo, ale widze, ze znowu będziemy musieli odlozyc na później, bo od rana leje, wieje, mało tego burza była a ja się burzy panicznie boje :szok: wiec Ł. jak zawsze miał dziś pole do popisu, bawiąc się w psychologa :-D

anuszka Ty wiesz,ze ja za Was i na stopach kciukaski mam zacisniete wiec nie ma to tamto, musi być na + :tak:

happymama a ja Wam już wczoraj chyba mowilam, ze nie macie gderać tylko w siebie uwierzyć ! To, ze brzuszek pobolewa jak na @ wcale nie musi znaczyc, ze malpa zawita, bo w pierwszym stadium ciąży tez można skarzyc się na takie dolegliwości i jest to normalne.Wiec ja bardzo proszę nie tracic nadziei ! :-p

Bo Was wszystkim będę bic :-D

reklama
Ja własnie przeczytałam, że te bóle brzucha moga to być nic innego jak zagnieżdżanie sie przyszłego maleństwa. wiec taka mam nadzieje

Do góry