michalina_ch
Fanka BB :)
Hej dziewczyny!!!!
Moja wczorajsza rocznica (pierwsza) mineła w miarę ok - byliśmy w restauracji, najadłam się jak dzika świnia...
ale niestety zawsze coś musi popsuć - moja 8 miesięczna siostrzenica dostała 40st gorączki, lała się przez ręce, miała krótki oddech i zapadło jej się ciemiączko - więc trafiła do szpitala. I tu podobna historua jak u Nuuuśki - 3 dni temu moja sis była u lekarza i kazał małej dawać nurofen i tyle... nic nie stwierdził. w szpitalu po rentgenie stwierdizli początki zapalenia płuc. Dziś już mała lepiej... ale ile ja się nadenerwowałam wczoraj o małą Kruszynkę...
Nuuuśka, słoneczko Ty moje - ucałuj swoją Olusie! I teraz już wiem, że we dwie jesteście silne babki!!!!
Czekam na wynik USG!!!! Mam nadzieję, że choć na chwilę wejdziesz!!!
Malinka41 - myślałam wczoraj o Tobie, a powiedz mi, poza tym, że lekarz idiotka to z maleństwem ok? ile ma mm?? bo ja jutro ide to porównam
 Ktora dzidzia większa 
Jakieś badania Ci pozlecał? Coś mówił?
anuszka - proszę mi się nie zamarwtiać! Do testowania zostało 4 dni!
happymama - Ty też jesteś naszą optymistyczką na forum
 Trzymam kciuki.
Dziewczyny, w ogóle ten tydzien taki ważny - tyle testowanek, usg itd....aaaaaaa - zwariuje!!!!
Patuszka - gratuluję! Cieszę się strasznie!!!
Sandra - hop hop, co u CIebie??
Miłego dnia dziewczynki!!!!! :********

Moja wczorajsza rocznica (pierwsza) mineła w miarę ok - byliśmy w restauracji, najadłam się jak dzika świnia...
ale niestety zawsze coś musi popsuć - moja 8 miesięczna siostrzenica dostała 40st gorączki, lała się przez ręce, miała krótki oddech i zapadło jej się ciemiączko - więc trafiła do szpitala. I tu podobna historua jak u Nuuuśki - 3 dni temu moja sis była u lekarza i kazał małej dawać nurofen i tyle... nic nie stwierdził. w szpitalu po rentgenie stwierdizli początki zapalenia płuc. Dziś już mała lepiej... ale ile ja się nadenerwowałam wczoraj o małą Kruszynkę...
Nuuuśka, słoneczko Ty moje - ucałuj swoją Olusie! I teraz już wiem, że we dwie jesteście silne babki!!!!
Czekam na wynik USG!!!! Mam nadzieję, że choć na chwilę wejdziesz!!!
Malinka41 - myślałam wczoraj o Tobie, a powiedz mi, poza tym, że lekarz idiotka to z maleństwem ok? ile ma mm?? bo ja jutro ide to porównam
anuszka - proszę mi się nie zamarwtiać! Do testowania zostało 4 dni!
happymama - Ty też jesteś naszą optymistyczką na forum
Dziewczyny, w ogóle ten tydzien taki ważny - tyle testowanek, usg itd....aaaaaaa - zwariuje!!!!
Patuszka - gratuluję! Cieszę się strasznie!!!
Sandra - hop hop, co u CIebie??
Miłego dnia dziewczynki!!!!! :********
 Kazda pacjentka ma prawo poprosic o zdjecie usg, a lekarz nie ma prawa, powtarzam NIE MA PRAWA odmowic .
 Ja Ci mowie, ze bedzie dobrze wiec tak bedzie,do 10-go jeszcze 4 dni wiec cierpliwie czekamy i nie gderamy tak? wiec glowka do gory anuszko Kochana :*