Cześć dziewczyny , dzisiaj znowu nie wytrzymałam i zrobiłam test i niestety nic nie wyszło. Jutro mam dostać @ i raczej powinnam sie go spodziewać. Tylko, że mnie od 8 dni tak samo brzuch boli i piersi też czuje. Już nie wiem co o tym myśleć 
 A co wy o tym myślicie??

reklama

Michalinka trzymam kciuki jutro :-) na pewno jest wszystko dobrze :-) kochana, brak objawów to nie jest zły objaw, choć rozumiem że się denerwujesz... ale postaraj się uspokoić i nie myśleć tak o tym negatywnie :* to nie służy ani Tobie ani fasolce także nie martw się :-) zobaczysz, że jutro okaże się że wszystko jest super i będziesz przeszczęśliwa :-)
Kingax1 a kiedy masz termin @? Dobrze pamiętam, że jutro? Jeśli tak to teścik mógł nie być wiarygodny :-) poczekaj jeszcze i powtórz test. Chociaż radziłabym Ci starać się trochę wyluzować, nie nakręcać tak tymi objawami bo wiesz że mogą świadczyć zarówno o fasolce, jak i @... Także lepiej mieć bardzo miłe i pozytywne zaskoczenie, że to jednak fasolka niż zdołować się, że @ przyszła... Oczywiście trzymam kciuki żeby to jednak była fasolka :-) a powiedz mi, mierzysz tempkę? I kiedy miałaś owu (i czy była potwierdzona, czy prawdopodobnie była wtedy)?

Kingax1 a kiedy masz termin @? Dobrze pamiętam, że jutro? Jeśli tak to teścik mógł nie być wiarygodny :-) poczekaj jeszcze i powtórz test. Chociaż radziłabym Ci starać się trochę wyluzować, nie nakręcać tak tymi objawami bo wiesz że mogą świadczyć zarówno o fasolce, jak i @... Także lepiej mieć bardzo miłe i pozytywne zaskoczenie, że to jednak fasolka niż zdołować się, że @ przyszła... Oczywiście trzymam kciuki żeby to jednak była fasolka :-) a powiedz mi, mierzysz tempkę? I kiedy miałaś owu (i czy była potwierdzona, czy prawdopodobnie była wtedy)?
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
Kinga mi też wyszedł wczoraj negatywny test. Okres ma być jutro lub pojutrze. Narazie nie plamię a brzuch lekko ćmi tak okresowo. Ale nie powtarzam testu, czekam cierpliwie do czwartku jak @ nie przyjdzie. Też mnie trochę zdołował ten test ale pamiętaj dopóki nie ma @ zawsze jest nadzieja:-)

kinga a wcześniej jaka tempka? Prowadzisz wykres? Temperatury z teraz nie bierz pod uwagę, bo liczy się tylko ta z rana zmierzona zaraz po przebudzeniu, przed wstaniem z łóżka. Dobrze że jest wysoko, ale powiedz jeszcze jaka była mniej więcej w pierwszej fazie cyklu :-) i kiedy termin @?
happymama na test mogło być za wcześnie, zresztą sama o tym wiesz :-) nie dołuj się, bo dobrze napisałaś - dopóki nie ma @ jest nadzieja :-) ja wierzę, że się uda :-) trzymam kciuki :*

happymama na test mogło być za wcześnie, zresztą sama o tym wiesz :-) nie dołuj się, bo dobrze napisałaś - dopóki nie ma @ jest nadzieja :-) ja wierzę, że się uda :-) trzymam kciuki :*
heja, trzymam mocno za was wszystkie , ktore w najbliszych dniach maja dostac @, oby sie udaloi @ nie przyszlo. Mi wczoraj w nocy bylo niedobrze ale to oczywiscie zadna oznaka, bo o nocnych mdlosicach to ja nie slyszalam
. I nic , boje sie testu, bo w zeszlym mscu robilam i bylo mi smutno, czekam do niedzieli...

. I nic , boje sie testu, bo w zeszlym mscu robilam i bylo mi smutno, czekam do niedzieli...a co do usg to pierwsze usg sa zawsze dopochwowe, fasolka jest jzu dobrze zagniezdzona, na pewno to nie zaszkodzi ciazy, innej mozliwosci nie ma , niz tak wykonac usg, na tak wczesnym etapie, dopiero jak brzuszek zaczyna rosnac to wtedy zmienia sie usg na usg przez brzuszek.

reklama