sandra_best
Fanka BB :)
kochane moje ja się kładę bo właśnie burza się zaczyna, a ja jej strasznie nie lubię. Buziaki i odezwę się jutro
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Będziemy razem z Tobą i będziemy trzymać mocno kciuki przez cały dzień
Jak w miarę dojdziesz do siebie po zabiegu to odezwij się do nas jakoś 
mnie to wygląda na zaczynające się ( jeśli nie miała tego wcześniej ) nadciśnienie tętnicze. Jeżeli ma już takie drugi dzień, uważam ze nie ma na co czekac, powinna jak najszybciej skonsultować się ze swoim lekarzem rodzinnym czy ginekologiem prowadzącym ciaze. Może być tak, ze stres spowodowany cala sytuacja jakiej doswiadczyla pare dni temu spowodowal u Niej nagly wzrost ciśnienia krwi, ale mimo wszystko nie powinien on być tak wysoki. Sa dwa rodzaje nadciśnienia - pierwotne i wtorne,wtorne przeważnie jest spowodowane inna choroba Naszego organizmu, wiec metoda dedukcji możemy sadzic ze moglo wystapic cos takiego po porodzie, ale mimo wszystko nie podoba mi się takie ciśnienie i to kolejny dzień z rzedu jak piszesz. A jak ogolnie siostra się czuje Kochana ? Ma napady duszności, czuje się zmeczona, oslabiona wręcz nienaturalnie ?