michalina_ch
Fanka BB :)
wiesz czemu ja tak wcześnie zrobiłam - bo kupiłam na allegro 10 testów i właśnie przyszły
i z ciekawości zrobiły.... a jak się zdziwiłam.... potem w ciągu 4 dni zrobiłam jeszcze 5 i jeden kazałam mojemu M. zrobić, żeby sprawdzić czy przypadkiem wszystkie popsute nie są.... u niego wyszła 1 kreska....
Nuuuśka gdybyś była w wawie to cały dzień w poniedziałek siedziałabym na Twojej sali.....
a wiecie co, pamiętacie jak Wam opowiadałam o przyjaciółce co jej jedyną szansą jest in vitro?? Postanowiłam, że po tym weekendzie jej powiem.... a ona do mnie wczoraj zadzwoniła, że dostała wypowiedzenie w pracy (razem pracowałyśmy w tym głupim banku...) i po prostu płakałam wieczorem przez nią.... a teraz to już w ogóle nie wiem jak ja jej to powiem.....
Nuuuśka gdybyś była w wawie to cały dzień w poniedziałek siedziałabym na Twojej sali.....
a wiecie co, pamiętacie jak Wam opowiadałam o przyjaciółce co jej jedyną szansą jest in vitro?? Postanowiłam, że po tym weekendzie jej powiem.... a ona do mnie wczoraj zadzwoniła, że dostała wypowiedzenie w pracy (razem pracowałyśmy w tym głupim banku...) i po prostu płakałam wieczorem przez nią.... a teraz to już w ogóle nie wiem jak ja jej to powiem.....

Ale miejmy nadzieje, ze to przejściowe, i jutro będzie wzrost
ale teraz wynika to z braku czasu, ciagle cos robimy. Dzis na szczęście ogarnelam wszystko wiec na pare dni spokoj będzie
mam nadzieje, ze poznam dom jak wroce ze szpitala