• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

wiesz czemu ja tak wcześnie zrobiłam - bo kupiłam na allegro 10 testów i właśnie przyszły :D i z ciekawości zrobiły.... a jak się zdziwiłam.... potem w ciągu 4 dni zrobiłam jeszcze 5 i jeden kazałam mojemu M. zrobić, żeby sprawdzić czy przypadkiem wszystkie popsute nie są.... u niego wyszła 1 kreska....

Nuuuśka gdybyś była w wawie to cały dzień w poniedziałek siedziałabym na Twojej sali.....

a wiecie co, pamiętacie jak Wam opowiadałam o przyjaciółce co jej jedyną szansą jest in vitro?? Postanowiłam, że po tym weekendzie jej powiem.... a ona do mnie wczoraj zadzwoniła, że dostała wypowiedzenie w pracy (razem pracowałyśmy w tym głupim banku...) i po prostu płakałam wieczorem przez nią.... a teraz to już w ogóle nie wiem jak ja jej to powiem.....

reklama
Natka będzię dobrze :)
Nuuuśka to super :)
Misia nie wiem co Ci poradzić odnośnie tego dodatkowego USG, może te Twoje nocne przypadłości to wynik stresu i martwienia się ?
Całe szczęście jest ładna pogoda, ja zaraz zbieram się i szykuję do wyjścia bo Mariusz zabiera mnie do kina, idziemy na "szybkich i wściekłych 6"

misia zartujesz chyba ?? dostala wypowiedzenie z pracy ? matko...kurde powiem Ci, ze mimo ze jej nie znam, zal mi jej. Cholera swiat się jej dopiero co zawalil jak uslyszala o in vitro a tu jeszcze cos takiego ? a dlaczego dostala wypowiedzenie ? To jest wlasnie Polska !! kur** kraj dla bogatych !

sandra u Nas niestety leje od rana :| Na szybkich i wscieklych 6 tez chcemy isc, jak znajomi wroca z Tunezji bo polecieli na tydzień :happy:

W ogole to mam gooore prasowania, i zaraz musze się za to wziasc bo po prostu utoniemy za niedługo w ciuchach :eek:

No i u mnie dzisiaj spadek... Trzy razy mierzyłam z nadzieją, że źle się zmierzyła... wyniki od 36,4 do 36,48 tak więc wpisałam 36,45....

90_natka ja tam nie wytrzymałam.... mam jeszcze testy, a nie lubię niepewności...
Nie namawiam Cię do złego, wytrzymasz do betki, a jak nie to nic wielkiego się nie stanie... sama wiesz, że sikańce nawet po terminie @ wychodzić potrafią negatywnie chociaż fasolka jest :tak:

Nuuuska, w bankowosci jest tak, ze jak dlugo pracujesz to oznacza, że dobrze zarabia.... a oni nie patrza na ludzi i wolą zwolnić jednego człowieka a na jego miejsce zatrudnic 2 (łącznie za tą samą pensję).... i taki los właśnie spotkał moją przyjaciółkę..... a myślałam po wyroku in vitro, ze nie moze byc gorzej..... dwa kredyty na mieszkanie, in vitro, brak pracy.... jak żyć????

a jak ja nie lubię prasować..... nienawidzę... więc tego nie robię :D no chyba, że już muszę.... ale to przed samym wyjsciem....

Natka, Moniqa nie załamywać się tempkami, proszę ja Was..... czekamy do testowania....

Sandra to fajnie, że miło dzień spędzacie.... :D

moniqaa widzę że Tobie też tempka spłatała dziś figla :-(

Sandra i jak film? Warto obejrzeć? :-) też chcemy się wybrać z M.

Misia biedna ta Twoja przyjaciółka :-( ale los musi się w końcu dla niej odwrócić!

moniqaa oj jakiś pechowy ten dzisiejszy dzionek, wszystkim tempki w dol leca :no: Ale miejmy nadzieje, ze to przejściowe, i jutro będzie wzrost :) A jak Twoje samopoczucie, bo ostatnio tempka wysoko powyżej 37, teraz znowu w dol poleciała, nie podziebilas się gdzies ??

misia ja tez nie znosze prasowac, dlatego piore, piore , piore, składam pranie na kupke i po tygodniu mamy sajgon w domu :laugh2: ale teraz wynika to z braku czasu, ciagle cos robimy. Dzis na szczęście ogarnelam wszystko wiec na pare dni spokoj będzie :wściekła/y: mam nadzieje, ze poznam dom jak wroce ze szpitala :wściekła/y::wściekła/y:
Jak się czujesz w ogole Kochanie ? Jak ciśnienie i tętno ?

sandra fajnie, ze milo dzień spedziliscie :) Nalezalo się :)

U Nas dziś leniwy dzionek. Sniadanie jedliśmy w południe wiec w porze obiadu prawie ze, a obiad o 17 wiec w porze kolacji
rofl.gif
ale zeszlo Nam, bo wymyslilam ze zrobie szparagi w beszamelu i na samo obieranie zeszla godzina
eek.gif
ale pyszne było, teraz pod kocykiem już siedze, zaraz "Na wspólnej" a potem może jakiś film zobaczymy i nyny. Ola ma jutro wolne w szkole, wiec żadne z Nas nie musi wcześnie wstawac żeby ja zaprowadzić :):):)
Caluje Was myszki Moje, miłego wieczorku i jutro czekam na same dobre wieści o wzroście tempki !!
biggrin.gif
yes2.gif

reklama
czesc dziewczyny , nie odzywalam sie bo nie mialam kiedy siąść na kompa , wczoraj przyjechalismy do rodzicow (500km) na wesele mojego T kuzynki, martwie sie tylko bo u mojego malego przeziebienie sie rozkreca i nie wiadomo czy bedzie mogl pojsc z nami czy zostanie z dziadkami.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry