• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
Sandra fajnie że miło spędziliście dzień.

Sylka- zdrówka dla synka!

ja korzystałam dzisiaj z braku deszczu i siedziałam z dziećmi na dworze bo od jutra ponoć znowu deszcz!
Siedząc na placu zabaw walczyłam z sennością, masakra jakaś, powieki mi opadały normalnie a przecież się rano wyspałam. Obiecałam sobie nie dopatrywać się żadnych obajwów ale...

Ostatnia edycja:
Kurcze pada i pada.... Mam już dość :wściekła/y:
Z nudów jem :-D Od 19 zdążyłam pochłonąć pizze (mąż mi pomógł), chipsy i naleśnika z dżemem (bo mąż stwierdził, że on ma ochotę). Jak tak dalej pójdzie to zapasy w lodówce się skończą :-D

Nuuuśka wieczorami mam ponad 37. Dziś też. Może rzeczywiście jakieś choróbsko mnie dopadło :crazy:

Ja także mam nadzieję, że tempki jutro podbiją do góry.

Dziś mój 23dc. Ostatnie cykle 25 i 26 dni... Zaczynam powoli panikować, szczególnie jak widzę, że kreski na wykresie spadają w dół...

Moniqaa - termin @ 04.06
Mimimoo - termin @ 04.06
Happymama - termin @ 05.06
90_natka - termin @ 05.06

Anuszka - termin @ 5.06
Patu$ka - termin @ 05.06
Verita - termin @ 7.06
Avensis - termin @ 08.06.

Angelaa_w - termin @ 13.06.
Sandra_best - termin @ 20.06

Nuuuśka
super dziękuje ci bardzo za tak wyczerpująca odpowiedź! wielki Buziak!
przekaże wszystko mojej sis i zapytam jak się czuje i znów zbombarduje cie pytaniami :-D
a ty pisz pisz co tam jak tam :-D

michalina
przykra sprawa z ta twoja kumpelą nie wiem co doradzić ale myślę że musisz jej to powiedzieć. może będzie na początku smutna ale będzie się cieszyć twoim szczęściem zobaczysz!ja tak miałam i mam jak się dowiadywałam o ciążach wśród bliskich. a kumpela jak ma doświadczenie to coś znajdzie. napewno!powodzenia jej życzę!

no pogoda się poprawiła w wawie na szczęście
ale my dziś wyjechalismy i jesteśmy w Mikołajkach u rodziny szwagra mojego męża :-D i też jest ładnie.
mój P tak się napił że ledwo szedł do domu znad wody!***** jak ja to kocham!
no i był grill :-D
karkówa i kaszanka mniam nad samym jeziorem.kocham mazury, jeziora

udało mi się zamienić z jedną laską w pracy na dni i będziemy mogli tu zostać do niedzieli rano bo mam do roboty na 16.
nie wiem czy wam się żaliłam jak mnie kiero załatwiła!dała mi wolne 30-31.05 i poprosiłam ja jeszcze o wolne 1-2.06 bo chce wyjechać a ta dała mi zmiany i w sobotę 1.06 i w niedzielę 2.06
poszłam do niej z pretensjami, wkurw . . . ją i siebie na maxa ale zastępstwo na niedzielę się znalazło tylko co mi po niedzieli wolnej jak w sobotę musiałabym być w pracy!chyba to było celowe!no ale ktoś chciał mieć wolną niedzielę a ja sobotę więc się zamieniłam :-D
ale za to będę miała nie fajna atmosferę między mną a kiero już ever!napewno!

oglądałam dziś film na polsacie z Julia Roberts
'jedz modl się i tańcz'
lubie takie filmy
wzruszam się
chciałabym przeżyć coś takiego
taką miłość
chociaż wiem że to zdarzyć się może tylko w filmach
tak mnie mój P wkurw... że po prostu płakać mi się chciało no wzruszyłam się na maxa !

buziole

hejka ja od kilku dni w Poznaniu.

Mnie prosze z listy testujacych usunac bo u mnie to bezowulacyjny wiec nie testuje. Raczej czekam na szybka @ zeby zaczac nowy cykl z CLO pregnyem i lutkiem :)

Dzien dobry :D

anuszka a Ty babo spac nie możesz ?????czego inne budzisz :rofl2::wściekła/y:
Ja dziś jakos tak nijako chyba, jak rano zmierzyłam tempke i zobaczyłam - 36,08 to mi szczena opadla :| tak nisko jeszcze nigdy nie było. Do bani.
Zaraz ide cos zjeść i lece na miasto musze pare rzeczy kupic do tego Szpitala a jutro dzień dziecka i nie chce latac po sklepach.
Wczoraj powiedziałam do Ł. ze chciałabym żeby już było za tydzień ! matko ja się niewielu rzeczy boje, ale jak pomysle o laparo to sram pod siebie....:no:
a system wszystkie słowa na "k", "w" i inne z laciny wykropkowuje :-)Dba o Nasza kultuje osobista co byśmy za dużo nie bluzgaly na forum :wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Hej kochane :-)

Ja też nie dawno spałam, przekąsiłam coś i zaraz wychodzę z pieskiem do rodziców, M dziś na drugą zmianę do pracy, czyli znowu zobaczę go dopiero jutro rano :-( bo pewnie wróci do domu koło 24

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry