Nuuuśka
super dziękuje ci bardzo za tak wyczerpująca odpowiedź! wielki Buziak!
przekaże wszystko mojej sis i zapytam jak się czuje i znów zbombarduje cie pytaniami

a ty pisz pisz co tam jak tam
michalina
przykra sprawa z ta twoja kumpelą nie wiem co doradzić ale myślę że musisz jej to powiedzieć. może będzie na początku smutna ale będzie się cieszyć twoim szczęściem zobaczysz!ja tak miałam i mam jak się dowiadywałam o ciążach wśród bliskich. a kumpela jak ma doświadczenie to coś znajdzie. napewno!powodzenia jej życzę!
no pogoda się poprawiła w wawie na szczęście
ale my dziś wyjechalismy i jesteśmy w Mikołajkach u rodziny szwagra mojego męża

i też jest ładnie.
mój P tak się napił że ledwo szedł do domu znad wody!***** jak ja to kocham!
no i był grill

karkówa i kaszanka mniam nad samym jeziorem.kocham mazury, jeziora
udało mi się zamienić z jedną laską w pracy na dni i będziemy mogli tu zostać do niedzieli rano bo mam do roboty na 16.
nie wiem czy wam się żaliłam jak mnie kiero załatwiła!dała mi wolne 30-31.05 i poprosiłam ja jeszcze o wolne 1-2.06 bo chce wyjechać a ta dała mi zmiany i w sobotę 1.06 i w niedzielę 2.06
poszłam do niej z pretensjami, wkurw . . . ją i siebie na maxa ale zastępstwo na niedzielę się znalazło tylko co mi po niedzieli wolnej jak w sobotę musiałabym być w pracy!chyba to było celowe!no ale ktoś chciał mieć wolną niedzielę a ja sobotę więc się zamieniłam

ale za to będę miała nie fajna atmosferę między mną a kiero już ever!napewno!
oglądałam dziś film na polsacie z Julia Roberts
'jedz modl się i tańcz'
lubie takie filmy
wzruszam się
chciałabym przeżyć coś takiego
taką miłość
chociaż wiem że to zdarzyć się może tylko w filmach
tak mnie mój P wkurw... że po prostu płakać mi się chciało no wzruszyłam się na maxa !
buziole