• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Nusia nie ma co się martwić, ja też przed moim planowanym zabiegiem laparoskopii też musiałam podpisać taką zgodę, robią to na wszelki wypadek bo w niektórych przypadkach nie ma innej opcji

reklama
sandra ja sie wlasnie obawiam zebym nie byla takim przypadkiem :P
kurde najgorsze ze gardlo zaczyna mnie bolec :no: jak tylko przyjde do domu, musze wziasc cos na gardlo i na rozgrzanie. Myslicie ze moge wziasc gripex xzy ferwex ?

Nuuuśka
no jakoś nie mogę spać masz rację :-D
nudziłam się...
a twoja tempka może tak nisko bo zimno na dworze to i ciało chłodne?
wiesz co ty nas tak tu do pionu ustawiasz a sama się boisz.w związku z tym twoim szpitalem powiem ci nowe hasło które poznałam: nie sraj żarem :-D
albo nie rwij włosów!
:-D
a cewnik to nic złego będzie dobrze!
ja też takie coś podpisywałam to chyba norma.

Anisen
piękna fasolina!

co tu dziś takie pustki?

dziś nam pogoda nie dopisała.
rano ładnie a po południu deszcz, burza i zimno
z grilla nici chyba :-\

Nusia będzie dobrze, skoro ja nie byłam takim przypadkiem to Ty tez nie będziesz :tak: Po za tym proszę mi się tu za bardzo nie stresować, bo pojadę do ciebie i skopie ci d**ę :angry: Proszę się spróbować zrelaksować :-D Wydaje mi się, że możesz, do czasu zabiegu nie powinno by już śladu tego w organiźmie

U nas dziś bardzo ładna pogoda, co prawda rano, gdzieś tak do 12 deszcz padał ale później to już ładnie było, więc może to pogoda sprawiła, że nas tu dziś tak mało :) :baffled:
Ja zaraz z pieskiem na spacer, a później hmmm, no właśnie nie wiem co, Maniek w pracy, sama w domu, nic mi się nie chce :P

faktycznie pustki...:tak:

mnie dzisiaj rozbolało podbrzusze promieniując na krzyż, musiałam się położyć...potem przeszło i po obiedzie poszłam z dziećmi na spacer i strasznie zaczęło mnie kłuć w lewym jajniku, nie byłto ciagły ból ale taki co jakiś odstęp czasu. A teraz siedzę i czuję takie wiercenie jakby w szyjce macicy... martwię się bo nigdy tak nie miałam żeby mnie tak w jajniku kłuło i w ogóle:no:
po za tym czuję się wykończona i nie mam na nic siły... dobrze że już wieczór bo będę mogła się wreszcie spokojnie połozyć :tak:

Ostatnia edycja:
Sandra mój też w pracy... Pogoda ładna, na spacer bym się przeszła... ale tak samej... :-(

Załapałam dzisiaj doła, na pocieszenie zjadłam paczkę ciastek + batonika i teraz mnie mdli, a wcale mi nie ulżyło :-p

Nuuusia, Kochana nie stresuj się. Będzie dobrze i nie będzie żadnym wyjątkiem. Zgoda jest brana profilaktycznie. Wszystkie tu trzymamy kciuki za Ciebie &&&&

Monia szkoda że tempka spada:-(

mi ovufriend pierw wykrył owu w 9dc a potem zmienił na 16dc. Ja wyraźne objawy płodności czułam w 10-13dc i od 13dc temperatura mi rośnie ale bardzo stopniowo dzisiaj doszła do 36,9st. ale wierząctestom i wykresowi to wcale owu nie miałam...

anuszka tak potwierdzona co zreszta widac po wykresie. Pecherzyki nei pekly tylko sie obkurczyly. Mam czekac na @ dostalam pregnyl do wykpienia i od nastepnego cyklu z zastrzykiem

No ja właśnie wróciłam ze spaceru z pieskiem :tak: udało mi się nawet wyciągnąć mamę na spacer ;-)
Ja właśnie dowiedziałam się, że Maniek będzie miał urlop w przyszłym tygodniu od poniedziałku do piątku :) Bardzo się cieszę z tego powodu bo ja idę do pracy dopiero w czwartek :-D Będziemy mieli czas na nowe staranka ;-):zawstydzona/y:

reklama
anuszka Was trzeba ustawić do pionu bo kompletnie nie wspolpracujace jesteście :-p:-D ooo ! kazda robi co chce, nie stosuje się do zaleceń, testuje za wcześnie, albo negatywnie sie nastawia. Normalnie jak banda znuntowanych nastolatek :wściekła/y::wściekła/y:
Zrobilam z glupa test owu i wiesz co ? POZYTYWNY. No i zglupialam nie powiem ze nie,bo w takim razie kto mnie tu w balona robi ? tempka czy testy owu okazaly sie felerne? Jutro wkleje Wam zdjecie, bo moim aparatem niewiele widać, a Ł. jeszcze w pracy ale niewątpliwie test mogę traktować jako pozytywny bo druga krecha dość wyrazna jest.
Tylko czy cos takiego w ogole jest możliwe ? przy takiej tempce ? No chyba ze jutro zanotujemy skok to wtedy będę za :tak:

sandra dzis podeszla do mnie szefowa i sie mnie pyta czy ja w ciąży nie jestem . Mowie jej - słucham ??? a ona mi ze zawsze taka szczuplutka bylam a teraz brzuszek sie pojawil. Mowie jej, ze ja ogolnie z zaburzen hormonalnych po odstawieniu anty przytylam a ona mi na to, czy na pewno nie jestem w ciąży. Wkur***** sie i mowie jej - Taki Pani doktor, jestem w ciąży a w poniedziałek na czesc tego ide sie operować. No wiec zatkalo ja na chwile odburknela pod nosem - no tak, jeszcze sie idziesz operować po czym jak wychodzila powiedziała, ze musze zacząć sie ruszac bo widze, co sie dzieje !! Nosz kur** chyba snilam :zawstydzona/y: Mam 173cm, waze 67kg i nie zauwazylam zebym była grubasem ! Fakt, ze w (.)(.) mi poszlo i może to daje jakiś obraz ogolny ale nawet kolezanka która ze mna pracuje na co dzień, powiedziała ze ona nic takiego nie zauwazyla. Normalnie mnie wkurzyla. W ciąży jestem...taaa....

Ide sie polozyc, wygrzać trochę :blink:Spijcie dobrze, do jutra :**

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry