sandra_best
Fanka BB :)
Nusia nie ma co się martwić, ja też przed moim planowanym zabiegiem laparoskopii też musiałam podpisać taką zgodę, robią to na wszelki wypadek bo w niektórych przypadkach nie ma innej opcji
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Po za tym proszę mi się tu za bardzo nie stresować, bo pojadę do ciebie i skopie ci d**ę
Proszę się spróbować zrelaksować
Wydaje mi się, że możesz, do czasu zabiegu nie powinno by już śladu tego w organiźmie

udało mi się nawet wyciągnąć mamę na spacer ;-)
Będziemy mieli czas na nowe staranka ;-)

ooo ! kazda robi co chce, nie stosuje się do zaleceń, testuje za wcześnie, albo negatywnie sie nastawia. Normalnie jak banda znuntowanych nastolatek 

Mam 173cm, waze 67kg i nie zauwazylam zebym była grubasem ! Fakt, ze w (.)(.) mi poszlo i może to daje jakiś obraz ogolny ale nawet kolezanka która ze mna pracuje na co dzień, powiedziała ze ona nic takiego nie zauwazyla. Normalnie mnie wkurzyla. W ciąży jestem...taaa....
Spijcie dobrze, do jutra :**