• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Nuuuska Ty Moje Najjaśniejsze Słoneczko!!!!!!! Ja tak strasznie Ci współczuję.... ja już bym chciała, żeby było po wszystkim i żebyś już była w domku!!!!! Ja wiem, ze wszystko jest straszne.... operacja, cewnikowanie i wszystko inne.... ale KOtek, pomyśl sobie, że robisz to dla osóbki, która jest dopiero w planach ale już czeka na CIebie!!!! To powinno dać Ci sił!!!!
Zaraz Ci wyślę do siebie numer i w poniedziałek liczę na częste relacje!!! A jak Ci będzie cieżko to nawet zadzwoń!!! A jak tak będziesz panikować to wsiądę w auto i przyjadę do Ciebie!!!! I wezmę ze sobą Sandrę i anuszkę :)

Happymamama kiesy testujesz? Zycze Ci, żeby tempka rosła i rosła i rosła!!!!
Natka w niedziele tetsujesz??
Sandra mieszkasz blisko mamy? Ja też :D I liczę, ze mi bedzie pomagała z dzidzią :)

Ja się czuję generalnie dobrze, tylko strasznie szybko się męczę, mam straszne humory, szybko się irytuję.....
Postanwiłam, że jednak pójdę na usg dopiero 10-tego..... będę się stresować, bo będę bez Michała.... a ja ciągle mam przed oczami jak poszłam w styczniu i dostałam wyrok "martwa ciąża...".
Ale teraz na pewno musi się wszystko dobrze rozwijać - nie może być inaczej!!!!!
Anuszka poczekaj jeszcze troszkę a spać będziesz ciągle :D i pierwszy post będzie o 10-tej!!! he he

reklama
Misia o której w poniedziałek 10 masz to USG? Jeżeli chcesz to mogę jechać z Tobą :zawstydzona/y:
Jak coś to mogę służyć za kierowcę jak zdecydujemy się jechać do Agi :tak:
Tak mieszkam blisko rodziców w sumie jakieś 5-10 minut na piechotę, w zależności czy idę sama czy z psem ;-) Głównie z powodu problemów zdrowotnych rodziców i jako jedyny kierowca w rodzinie z własnym samochodem, który dostałam od męża na 1 rocznicę ślubu :-) tuż po zdaniu egzaminu na prawko za pierwszym razem :tak:

Sandra!!!!!! Ja też mam takie jak i nie większe.... !!!! I ich nienawidzę!!!!! A teraz jeszcze mi urosły!!!!! Jak już urodzę i będę karmić to będę wyglądać jak dojna krowa!!!!

Kochana ja co prawda ostatnio nie mierzyłam, ale wiem że powiększyły się bo nie mieszczę się w staniki, a dopiero niedawno je kupowałam ( jakieś 4 miesiące temu) no ale cóż, niestety tak już mamy.

Moniqaa uwierz mi czasem jest to utrapienie, zawsze mam problem żeby kupić bieliznę, nigdy nie ma dla mnie rozmiaru z tego modelu który akurat mi się podoba, to jest niestety problem:angry:

Moniqaa nie ma czego zazdrościć.... ciężko kupić stanik, nie założę bluzki bez stanika, bo się nie da.... każdy jak z Tobą rozmawia to na (.)(.) Ci się patrzy...
z chęci Ci oddam!!!!

Mam nadzieję, że dziecko wyssie ze mnie ten rozmiar :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry