michalina_ch
Fanka BB :)
Nuuuska Ty Moje Najjaśniejsze Słoneczko!!!!!!! Ja tak strasznie Ci współczuję.... ja już bym chciała, żeby było po wszystkim i żebyś już była w domku!!!!! Ja wiem, ze wszystko jest straszne.... operacja, cewnikowanie i wszystko inne.... ale KOtek, pomyśl sobie, że robisz to dla osóbki, która jest dopiero w planach ale już czeka na CIebie!!!! To powinno dać Ci sił!!!!
Zaraz Ci wyślę do siebie numer i w poniedziałek liczę na częste relacje!!! A jak Ci będzie cieżko to nawet zadzwoń!!! A jak tak będziesz panikować to wsiądę w auto i przyjadę do Ciebie!!!! I wezmę ze sobą Sandrę i anuszkę
Happymamama kiesy testujesz? Zycze Ci, żeby tempka rosła i rosła i rosła!!!!
Natka w niedziele tetsujesz??
Sandra mieszkasz blisko mamy? Ja też
I liczę, ze mi bedzie pomagała z dzidzią 
Ja się czuję generalnie dobrze, tylko strasznie szybko się męczę, mam straszne humory, szybko się irytuję.....
Postanwiłam, że jednak pójdę na usg dopiero 10-tego..... będę się stresować, bo będę bez Michała.... a ja ciągle mam przed oczami jak poszłam w styczniu i dostałam wyrok "martwa ciąża...".
Ale teraz na pewno musi się wszystko dobrze rozwijać - nie może być inaczej!!!!!
Anuszka poczekaj jeszcze troszkę a spać będziesz ciągle
i pierwszy post będzie o 10-tej!!! he he
Zaraz Ci wyślę do siebie numer i w poniedziałek liczę na częste relacje!!! A jak Ci będzie cieżko to nawet zadzwoń!!! A jak tak będziesz panikować to wsiądę w auto i przyjadę do Ciebie!!!! I wezmę ze sobą Sandrę i anuszkę
Happymamama kiesy testujesz? Zycze Ci, żeby tempka rosła i rosła i rosła!!!!
Natka w niedziele tetsujesz??
Sandra mieszkasz blisko mamy? Ja też
Ja się czuję generalnie dobrze, tylko strasznie szybko się męczę, mam straszne humory, szybko się irytuję.....
Postanwiłam, że jednak pójdę na usg dopiero 10-tego..... będę się stresować, bo będę bez Michała.... a ja ciągle mam przed oczami jak poszłam w styczniu i dostałam wyrok "martwa ciąża...".
Ale teraz na pewno musi się wszystko dobrze rozwijać - nie może być inaczej!!!!!
Anuszka poczekaj jeszcze troszkę a spać będziesz ciągle