• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
Dzis po południu przyjezdza do Nas Moja Babcia w odwiedzinki. W sumie nie do Nas a do Oli, bo już wielka obraza była, ze nie chemy żeby Ola w ten week do Niej przyjechala wiec powiedziałam, żeby sama wpadla w końcu raz na czas może. No wiec wysłucham wywodow przez pare h i już mi będzie lepiej :rofl2:
Potem chcieliśmy z Ola skoczyć do Maca ale pogoda totalnie do bani :no:Kupie sobie przynajmniej polopirynke i na noc wezme podwojna dawke.

Natka- przykro mi że test negatywny:-(

co do rozmiarów (.)(.) ja przed dziećmi miałam 75c więc takie nie za duże nie za małe a w sam raz;-) dlugie karmienie piersią spowodowało że moje piersi zamieniły się we flaki które spokojnie możnabyło upchać w miseczce A. Dopiero po latach od zakończonego karmienia zaczęły wracać do siebie ale teraz mam rozmiar B i tak już raczej zostanie o C nie mam co marzyć ( no chyba że jak będę miała cycki przepełnione mlekiem kiedyś jeszcze).

wiecie co ja mierzę tempkę na dwóch różnych wykresach, dwoma termomentrami i jednym w ustach drugim w pochwie i pomiary są kopletnie różne. Ta mierzona w ustach strasznie skacze. Ta w pochwie jest bardziej stabilna. Także od przyszłego cyklu będę mierzyć chyba tylko tam na dole:tak:

u nas pada. Wczoraj ciepło dzisiaj zimno, wykończy mnie ta pogoda.

Na szczęście dzisiaj mnie już nie boli jajnik, zmartwiłam się wczoraj tym kłuciem bo nigdy tak nie miałam , jakby kto szpilki wbijał. Już mi chodziły rożne myśli po głowie....

mój suwaczek zmierza do mety. Twardo czekam do środy i niech mnie nie kuszą te 4 testy schowane w łazience;-).

dołaczam się do życzeń dla wszystkich dzieci tych małych, tych dużych i tych brzuszkowych:-)

Ja mam dziś mega doła, pokłóciłam się z mamą, miała pretensję o to że nie chce z nią siedzieć tylko że wybrałam popołudnie spędzone w domu, co prawda około 17 mam mieć gości, ale ona nei rozumie tego że muszę też trochę ogarnąć mieszkanie na ich przyjście

Ej ej ej dziewuchy! Co wy tak wspolczujecie Natce? jej sie nalezy pranie tylka a nie wspolczucie! Miala nie testowac ale oczywiscie dupsko kocilo! Test dzisiejszy sie nie liczy. Czekamy na poniedzialek,bo to za wczesnie.

Kurde ogarnijta sie dziewuchy bo jak tak dalej bedzie to zaraz po owu bedziecie testowac!:-D:-D:-D Ja ten czas mam za soba przez poltorej roku tak od 11 dc testowalam i na glowe mi padlo. teraz w terminie @ dopiero.

Ahhhhh :tak:

tak w ogole dzieciaki wszystkiego dobrego od ciotki :*

Oj Patu$ka aż się uśmiechnęłam :-) zła kobieta ze mnie bo zawsze wszystkie Was pouczam żeby nie testować przed terminem a sama to zrobiłam. Choć muszę przyznać, że zdarzyło mi się to pierwszy raz. no nic, w poniedziałek powtórzę i będzie pewność.

reklama
Kurde ogarnijta sie dziewuchy bo jak tak dalej bedzie to zaraz po owu bedziecie testowac!:-D:-D:-D

hahaha dokładnie tak:-) ja nie jestem cierpliwa niestety a potem żal. Już kiedyś miałam nauczkę jak zrobiłam test w 23dc i był pozytyw a potem się okazało że @ przyszła w terminie. Rozpaczałam wtedy bardzo a trzeba było testu nie robić i się nie nakręcać.
Ale wiem jak to jest, testy leżą i korcą...

a ja zasypiam, nie mam siły na nic....normalnie cieszę się że jest brzydka pogoda bo przynajmniej nie muszę z domu wychodzić...

Verita co u ciebie?

Natka twoja tempka nadal ładna więc zignoruj ten test i czekaj dalej:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry