Nuuuśka
..kocia mama ;]
No wlasnie ;D jeszcze trochę a zaczniemy testować zaraz po @
coraz gorsze jesteśmy 
Byliśmy w miescie, lalo, wialo, ale poszliśmy z Babcia do Maka, pogadaliśmy trochę i spowrotem do domu. Przynajmniej na chwile przesalam myslec
natka Ty powinnas porządnie po dupie zarobić za to dzisiejsze testowanie, za dobra się stalam dla Was,krzyczec przestalam ale chyba trzeba znowu zacząć !!! Bo mi tu się kurde rozzuchwalacie za bardzo i nic a nic nie słuchacie

Nie ma testowania wcześniej, bo to tylko mylące, po co testować wcześniej ???? Dzis wyszla jedna krecha ale to ze tak w rzeczywistości jest nie jest wcale powiedziane, może fasolcia jest tylko potzebuje więcej czasu żeby się ujawnić ?? Nie ma co wspolczuc tylko czekamy dalej dziewuszki a nie mi tu w zalobe wpadacie !! 

coraz gorsze jesteśmy Byliśmy w miescie, lalo, wialo, ale poszliśmy z Babcia do Maka, pogadaliśmy trochę i spowrotem do domu. Przynajmniej na chwile przesalam myslec

natka Ty powinnas porządnie po dupie zarobić za to dzisiejsze testowanie, za dobra się stalam dla Was,krzyczec przestalam ale chyba trzeba znowu zacząć !!! Bo mi tu się kurde rozzuchwalacie za bardzo i nic a nic nie słuchacie

Nie ma testowania wcześniej, bo to tylko mylące, po co testować wcześniej ???? Dzis wyszla jedna krecha ale to ze tak w rzeczywistości jest nie jest wcale powiedziane, może fasolcia jest tylko potzebuje więcej czasu żeby się ujawnić ?? Nie ma co wspolczuc tylko czekamy dalej dziewuszki a nie mi tu w zalobe wpadacie !! 

Ale Ł. przyniesie mi go kolo południa jutro tak wiec wtedy wejde i będziemy pisać 
, zabrałam się za obieranie ziemniaków by zrobić obiad, w piątek kupiłam ćwiartki kurczaka i miałam go utować na obiad, wyjmuje je z lodówki by je umyć a tak smród, cholera jasna
no niestety początek niedzieli u mnie do d**y, ale M poleciał do sklepu i kupił mi kurczaczka więc teraz wszystko się gotuje, bo M na 14.30 do pracy, a zanim wszystko się ugotuje to będzie koło 13, no ale i tak przez kłótnię z matką mam dzień do kitu, ona chyba nie rozumie że ja też mam swoje życie i nie muszę codziennie do niej chodzić