Dzien dobry

:*
Bylam pewna, ze wczoraj po moim poscie pojdziecie spac a tu taki molos wytworzony jeszcze

jesteście niemożliwe :*
misia ja się staram się martwic i nie denerwować, wiem i powtarzam sobie ze to dla fasolki, żeby było dobrze ale od wczoraj boli mnie gardlo, kijowo się trochę czuje i wkurzam się jeszcze bardziej bo tylko mi teraz wirusa potrzeba !!

Co do przyjazdu to straaaaaaaaaaaaaaaaaaasznie panikuje i bardzo Was potrzebuje wiec wsiadać do auta i widzimy się w szpitalu :-):-)
masz racje co do szefowej. Kij jej w d....

Jak się dziś czujesz ??
anuszka hah widzisz, no wlasnie wiem ze tescior pokazuje ze owu będzie wiec mysle sobie - może cos się ruszy a tu dziś dalej nic. Moja temperatura w tym cyklu jest kompletnie niewspolpracujaca i niezrozumiala dla mnie

już myslalam ze ponieważ cos się kiepskawo dziś czuje, pojdzie chodby dlatego do góry a tu znowu jajco

co do stanika ja nosze 75C w tej chwili ale (.)(.) sa nieco niewymiarowe tzn. lewa jest o wiele wieksza od prawej bo w tej tylko miałam mleko kiedy Olcia się urodzila i jak wycyckala wszystko to się murzyński cyc zrobil

a Ty te frytki i gofry na raz jadlas ??

za mna chodzi placek po węgiersku mniam, Ł. robi najlepszy pod sloncem i obiecal ze mi zrobi tylko nie wiem kiedy, bo teraz to tak jakby mnie nie będzie. W ogole Ł. wzial sobie 2 dni urlopu na poniedziałek i wtorek a dziś rano tak sobie mysle, kto mnie ze szpitala odbierze w ten czwartek ?

chyba mama, bo Ł. do 14 w pracy.
sandra duzy biust to utrapienie glownie z kręgosłupem niestety, bo ten wysiada a jak pojdziesz do ortopedy i powiesz mu ze masz problemy z kręgosłupem to zasmieje się pod nosem palant jeden bo przecież duże (.)(.) to sama zaleta....
Dzis Dzien Dziecka a wiec wszystkim malym i tym większym już fasolinkom zycze wszystkiego co tylko najlepsze i najpiękniejsze !!! W szczególności dla kruszynki misi :******