• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Hej dziewczynki :*
Ale się rozgadałyście :-) my popołudniu wybraliśmy się z M. na zakupy do galerii, a później przyjechali jego bracia i dopiero przed chwilą pojechali :-)

Misia tak, ja testuję w niedzielę, coraz bardziej zaczynam o tym myśleć...

Co do (.)(.) to mi strasznie poleciały po odstawieniu anty- prawie 2 rozmiary. I teraz niestety są przeciętne powiedzmy.
Ide spać, do jutra :-) :*

reklama
Nuuuśka
ale tempka wzrasta po owu i wtedy już za późno na staranka tzn można jeszcze dzień dwa :-D a testy pokazują że owu dopiero będzie!i że masz się starać dziś teraz jutro natychmiast!
jaka su... z tej twojej szefowej.nie przejmuj się a jej niech w dupe pójdzie

michalina
pewnie że jadę z wami do Nuuuśki jakby co! :-D
a na to spanie to czekam jak nie wiem na co.

Ja też mam problem ze stanikami ale bardziej przez wiele cm pod biustem niestety :-\

Dziś grilla nie było ale za to była ryba smażona świeżo złowiona przez 10letnie dzieci :-D aż pachniala wodą
Mniam
A po południu byłam na frytkiach i gofrach,jak to na wczasach :-D
Szkoda że z tel nie mogę wrzucic tu zdjęcia :’(

Ostatnia edycja:
Dziewczyny wierzę, że duży biust to problem, ale jego brak wcale lepszy nie jest :crazy:
Do dziś pamiętam jak musiałam kupić stanik pod suknię ślubną (bez ramiączek) koszmar.... Powinnam kupić bardotkę, ale u mnie bardotka to raczej normalny zabudowany stanik :-p No nic wielka nadmuchana poduszka powiększająca w biustonoszu, zdolność pani krawcowej i nawet wyglądałam jakby coś tam było :-D:-D:-D Michasia ja borę od razu jak dajesz :tak:

90_natka
ja już się nie denerwuję. Brzuch już boli, tak więc już grzecznie czekam...
Jednakże za Ciebie mocniasto zaciskam kciuki &&&&&&&&

Ja pod suknie ślubną musiałam kupić 70F by jakoś stanik się trzymał, bo panie uważały że 75 to za dużo pod biustem jak dla mnie, ale teraz troszkę przytyłam i lepiej się czułam w luźniejszym pod biustem, do tego doszły jeszcze moje problemy z kamieniami, ból był tak nie znośny że musiałam kupować staniki większe pod biustem.
Jak coś to ja też mogę troszkę oddać :)

Anuszka zazdroszczę rybki, też bym zjadła dobrej :)

Ostatnia edycja:
Przed snem odkopałam naszą listę :tak:

Moniqaa - termin @ 04.06
Mimimoo - termin @ 04.06
Happymama - termin @ 05.06
90_natka - termin @ 05.06

Anuszka - termin @ 5.06
Verita - termin @ 7.06
Avensis - termin @ 08.06.

Angelaa_w - termin @ 13.06.
Sandra_best - termin @ 20.06

W sumie powinnam zmienić swoją datę, bo coś czuję, że ten cykl nie będzie miał 28 dni, ale niech już zostanie...

Kolorowych snów Kobietki :-)

Cześć dziewczynki :-) widzę, że jeszcze śpicie ;-)
U nas dziś pogoda okropna- deszcz i zimno :-(
Tempka w sumie wysoko ale mimo wszystko jakoś tracę nadzieję na ten cykl :-( "humorki" jakieś mam, a czasem zdarza mi się to przed @, więc pewnie się zbliża :-( zatestuję jutro, ale bez większych nadziei...

Moniqaa na razie Ci tempka nie spadła więc może już nie spadnie? :-) nie ma jeszcze @ więc nadzieja jest. A powtarzasz test jakoś na dniach?

Miłego dnia :*

Ostatnia edycja:
Dzien dobry :D:*

Bylam pewna, ze wczoraj po moim poscie pojdziecie spac a tu taki molos wytworzony jeszcze :-D jesteście niemożliwe :*

misia ja się staram się martwic i nie denerwować, wiem i powtarzam sobie ze to dla fasolki, żeby było dobrze ale od wczoraj boli mnie gardlo, kijowo się trochę czuje i wkurzam się jeszcze bardziej bo tylko mi teraz wirusa potrzeba !! :no::no:
Co do przyjazdu to straaaaaaaaaaaaaaaaaaasznie panikuje i bardzo Was potrzebuje wiec wsiadać do auta i widzimy się w szpitalu :-):-)
masz racje co do szefowej. Kij jej w d.... :tak:
Jak się dziś czujesz ??

anuszka hah widzisz, no wlasnie wiem ze tescior pokazuje ze owu będzie wiec mysle sobie - może cos się ruszy a tu dziś dalej nic. Moja temperatura w tym cyklu jest kompletnie niewspolpracujaca i niezrozumiala dla mnie :no: już myslalam ze ponieważ cos się kiepskawo dziś czuje, pojdzie chodby dlatego do góry a tu znowu jajco :wściekła/y:
co do stanika ja nosze 75C w tej chwili ale (.)(.) sa nieco niewymiarowe tzn. lewa jest o wiele wieksza od prawej bo w tej tylko miałam mleko kiedy Olcia się urodzila i jak wycyckala wszystko to się murzyński cyc zrobil :-D:-D

a Ty te frytki i gofry na raz jadlas ?? :rofl2: za mna chodzi placek po węgiersku mniam, Ł. robi najlepszy pod sloncem i obiecal ze mi zrobi tylko nie wiem kiedy, bo teraz to tak jakby mnie nie będzie. W ogole Ł. wzial sobie 2 dni urlopu na poniedziałek i wtorek a dziś rano tak sobie mysle, kto mnie ze szpitala odbierze w ten czwartek ? :sorry2: chyba mama, bo Ł. do 14 w pracy.

sandra
duzy biust to utrapienie glownie z kręgosłupem niestety, bo ten wysiada a jak pojdziesz do ortopedy i powiesz mu ze masz problemy z kręgosłupem to zasmieje się pod nosem palant jeden bo przecież duże (.)(.) to sama zaleta....:angry:

Dzis Dzien Dziecka a wiec wszystkim malym i tym większym już fasolinkom zycze wszystkiego co tylko najlepsze i najpiękniejsze !!! W szczególności dla kruszynki misi :******

Nuuska murzynski cyc! ty to masz pomysly. Ale mam rogala.
Ja ma 75 D i uwazam ze to taki normalany rozmiar. Ale na wfie to byl problem przy bieganiu :-D

Ja do slubu kupilam bardotke tez 75 D i byla za mala tuz przed lsubem cyc mi sie wylewal. Bynajmniej lewy bo tego mam wiekszego,ale to chyba od serca bynajmniej tak sobie tlumacze :D

Takze i tu rozmiar rozmiarowi nie rownyy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry